Passion 4 Web
Image default
Marketing

Automatisch aangevuld worden in Google's vrije zoekresultaten: een boost voor je bedrijf!

Zoeken we online iets op, dan gebruiken we negen van de tien keer daarvoor Google. Google is daarbij zó ingespeeld op de gebruikers, dat het de populairste aanvullingen op jouw zoekwoord direct al aanvult. En negen van de tien keer brengt Google je daarmee op een idee. Maar ook zakelijk kan dit gegeven hartstikke interessant zijn, want je zult maar een bedrijf zijn en telkens door Google worden aangevuld tijdens het zoeken. Het leuke, of interessante beter gezegd, is dat dit wel degelijk haalbaar is. Lees mee. 

Auto-aanvulling door Google in een notendop

Zoek je bijvoorbeeld ‘vitamine d’, dan vult Google meestal direct daarachter aan ‘kopen’, of ‘Kruidvat’. Logisch, want heel veel personen voor jou hebben daar namelijk op gezocht, zo schat Google in dat dit voor jou ook interessant kan zijn en het scheelt je tijd en denkwerk, deze automatische aanvulling van Google. Een bedrijf als Kruidvat is natuurlijk hartstikke blij met deze gratis aanvulling van Google, de klanten stromen door. Maar wist je dat dit voor praktisch ieder bedrijf tot de mogelijkheden behoort om te worden aangevuld door Google? Hoe dat er uitziet leggen we graag uit. 

Jouw bedrijf door Google laten aanvullen bij ‘Google zoeken’

Wie bijvoorbeeld meubels verkoopt heeft het best lastig om hoog in Google gepositioneerd te staan. Er staan dan vaak zóveel concurrenten boven jouw woonwinkel. Zoekt de klant bijvoorbeeld op “moderne hanglamp”, dan toont Google vaak een bekende naam daarachter aan als IKEA. Nu is het best lastig om IKEA voorbij te stevenen, maar een aantal plekken daaronder, dat zou al geweldig zijn.

Maak kennis met Search box optimization

 

Het bijzondere is dat een dergelijk resultaat niet onhaalbaar is. Via het principe van Search box optimization kun je geholpen worden door een professionele partij, die voor jou de auto-aanvulling van Google kan organiseren. En reken maar dat het profijt oplevert indien jouw bedrijfsnaam direct al door Google -nog in de zoekbalk- al automatisch voor de klant wordt aangevuld. 

Ontdek je mogelijkheden hiervoor op Autocompletr.com

 

https://autocompletr.com/nl/