Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Betrouwbare VvE beheerder in Amsterdam

Ik zocht een betrouwbare VvE beheerder in Amsterdam of omgeving. Samen met enkele mede-eigenaren deed ik het beheer van ons appartementencomplex in Amsterdam. Een leuke klus om erbij te doen, maar al gauw werd het meer een parttime job. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Daarom besloot ik te polsen bij mijn flatgenoten. Wat zouden ze ervan vinden om het VvE beheer uit te besteden aan een professioneel kantoor? Tot mijn lichte verbazing hadden ze daar allemaal wel oren naar. Ik was bang dat ze de controle niet uit handen wilden nemen, maar niets was minder waar. Ik kreeg de taak om een goede VvE beheerder te vinden in Amsterdam.

Positieve ervaringen

Zo gezegd, zo gedaan. Ik begon mijn zoektocht op het internet en zag vele kanshebbers voorbijkomen. Ook praatte ik met andere VvE’s in Amsterdam. Hoe doen zij het en hebben ze een externe partij ingehuurd? Ik kreeg goede verhalen terug, voornamelijk van een bedrijf in het bijzonder: Ektiv VvE Beheer. Een VvE beheerder werkzaam in Amsterdam. Maar ook het VvE beheer regelt in Rijswijk.

 

De ervaringen waren overwegend positief: de medewerkers reageren snel op vragen en hebben veel expertise in huis. Ook stelt Ektiv een nieuw MJOP op, waar een VvE de komende jaren mee vooruit kan. Hiermee krijgt een VvE inzicht in het onderhoud en de kosten voor in de toekomst.

De voordelen die mij overhaalde waren:

  • Wij ontzorgen u bij uw VvE diensten in Amsterdam
  • Uitbesteden betekent voor u kostenbesparing
  • Daarnaast bespaart u ook een hoop tijd
  • Wij zorgen voor voldoende inzicht in de werkzaamheden
  • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel
  • Ons uitgangspunt is dat er sprake is van een samenwerking

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en heb eindelijk weer genoeg tijd voor leukere dingen. Hartelijk dank Ektiv VvE Beheer!

Ektiv VvE beheer
Adres: Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Telefoon: 088 – 355 88 11
Provincie: Zuid-Holland

http://www.ektiv-vvebeheer.nl/