Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Bio-Kult probiotica voor GAPS Dieet

Ben jij op zoek naar een probiotica die past binnen het GAPS dieet? Dan moet je zeker eens gaan kijken naar de probiotica van Bio-Kult. Het product bevat bijvoorbeeld geen maltodextrine en zetmeel die jouw spijsvertering kunnen ontregelen. Dit is ook direct een opvallend kenmerk als je het vergelijkt met andere merken die probiotica aanbieden. Het is internationaal zelfs één van de meest erkende merken die probiotica verkoopt. En het is bovendien een veilig product die ook gebruikt kan worden door kinderen en zwangere vrouwen.

Bio-Kult bevat geen additieven

In Bio-Kult zitten geen additieven. Voor de mensen die geen additieven en vulstoffen kunnen verdragen, of deze simpelweg niet willen, is Bio-Kult het uitstekende product. Het product bevat 14 verschillende bacteriestammen die verpakt zijn in een hypoallergene formule. Omdat het alleen probiotica-stammen en plantaardige cellulose bevat, kan het ook gebruikt worden door vegetariërs.

Hoe is Bio-Kult ontstaan

Bio-kult is 25 jaar geleden door artsen en wetenschappers in het leven geroepen. En is wereldwijd één van de hoogst gewaardeerde probiotica supplementen. Het is onder andere bekend van het boek GAPS – Gut And Psychology Syndrome van Natasha Campbell-McBride.

Bio-Kult biedt verschillende varianten om het zowel voor volwassenen als kinderen beschikbaar te hebben.

Zo is er Bio-Kult Pro Cyan, een probioticamix met een drievoudige werking. Het bevat 2 bacteriestammen, cranberry en vitamine A. Dan is e dus ook de Bio-Kult Infantis, specifiek bedoeld voor kinderen. Bio-Kult Candea bevat 7 bacteriestammen, grapefruitpit extract en knoflook. Als laatste kun je kiezen voor Bio-Kult Regular, met dus maar liefst 14 probiotica stammen. De werking van een probioticum is grotendeels afhankelijk van de specifieke stam.

Meer over het GAPS dieet

Gezonde darmen bestaan uit nuttige en schadelijke bacteriën die in evenwicht zijn. Wanneer je ziek bent kan het zo zijn dat je antibiotica nodig hebt, antibiotica verstoord de darmflora. Zo nemen de schadelijke bacteriën de overhand, dit zorgt voor bijvoorbeeld diarree. Bio-Kult past dan ook perfect binnen het GAPS dieet. Bij het volgen van het GAPS dieet haal je granen, zuivel, zetmeelrijke groenten en geraffineerde suikers uit jouw eetpatroon. Dit zal een positief effect hebben op jouw darmflora.

Gerelateerde artikelen

Eenvoudige tips voor het behouden van je gezondheid

Een veilige plek voor een abortus

Zo kies je de beste zorgverzekering