Passion 4 Web
Image default
Woningen

Bolck Makelaardij: al 25 jaar een vertrouwde naam in Zevenaar

Het verkopen of kopen van je eigen woning of een bedrijfspand is voor de meeste mensen iets wat ze maar een paar keer in hun leven doen. Daardoor mis je meestal de kennis en ervaring die nodig is om de transactie zo gunstig mogelijk voor je te laten uitvallen. En dat terwijl de (ver)koop van een huis een van de belangrijkste levensgebeurtenissen is.

Als jij de beste prijs voor je huis wilt ontvangen, of als jij zeker wilt zijn dat het huis dat je koopt geen verborgen gebreken vertoon, is de dienstverlening van een professionele makelaar onontbeerlijk. Bolck Makelaardij heeft in ruim 25 jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd in Zevenaar en omgeving.

Vakkundige makelaar en taxateur

Bolck Makelaardij in Zevenaar is aangesloten bij de NVM. Dit keurmerk garandeert dat je op betrouwbare wijze wordt geholpen door een deskundige makelaar., die regelmatig terug de schoolbankjes in gaat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Wat ons betreft spreekt dit echter vanzelf. Wij zien betrouwbaarheid en deskundigheid als het minimale wat een makelaar moet bieden, maar wij gaan liever een stapje verder.

Als familiebedrijf hanteren we nog een aantal andere waarden die doorwerken in elk onderdeel van onze dienstverlening. Zo geloven we heilig in heldere en frequente communicatie. Immers, ook als er even geen ontwikkelingen zijn, is het fijn om dit te weten. Dit past ook binnen onze filosofie dat persoonlijke aandacht en flexibiliteit onmisbaar zijn voor het onderlinge vertrouwen dat noodzakelijk is voor zo een grote stap in je leven. En door een vleugje humor toe te voegen, houden we het ook luchtig.

Door die persoonlijke aandacht zijn we in staat je alleen woningen te presenteren die perfect passen binnen je woonwensen en –behoeften. Ook voelen we goed aan wat de emotionele lading is die bij het verkopen van je oude huis naar boven kan komen. Hier houden we bij het voeren van de onderhandelingen dan ook rekening mee.

Werkgebied

We hebben uitgebreide lokale kennis over de huizenmarkt en markt voor bedrijfsvastgoed in het gebied tussen Arnhem en (tot vlak over) de Duitse grens. Plaatsen als Westervoort, Duiven, Didam en Zevenaar kennen wij als onze broekzak. We weten wat er speelt en houden hierbij in onze advisering en ondersteuning rekening mee. Zo voorkom je dat je, na aankoop van je nieuwe huis, ineens tot de ontdekking komt dat er een snelweg in je achtertuin aangelegd wordt.

Will jij ook zeker zijn dat alles verloopt zoals het hoort? Neem dan contact met ons op via www.bolckmakelaardij.nl

https://www.bolckmakelaardij.nl/