Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Bootcamp in Amersfoort

Bent u op zoek naar een sportschool voor bootcamp in Amersfoort? Ik train sinds kort bij Movement Club 033 met een personal trainer. Mijn hele leven ben ik eigenlijk nog niet actief geweest. Ik lag het liefst op de bank met een game controller in mijn handen. Uiteindelijk vond ik toch dat er wat moest veranderen. Ik ben naar Movement Club Amersfoort gegaan en naar Soest voor boksen. Ik ga nooit meer terug naar die bank!

Totaal niet sportief

Eigenlijk ben ik totaal niet sportief. Nooit geweest ook. Daarom vroeg ik me echt af of er een sport ging zijn die iets voor mij was. Teamsporten zijn niet mijn sterkste punt dus die vielen al af. Voor hardlopen heb ik de motivatie niet. Uiteindelijk kwam ik op bootcamp in Amersfoort uit. De personal trainer ondersteunt mij zeer goed en motiveert mij ook enorm. Hierdoor heb ik toch elke keer weer zin om weer te gaan trainen!

Ga ook bootcamp in Amersfoort doen

Ik vind bootcamp echt fantastisch om te doen en u misschien ook wel! Neem zeker contact op met Movement Club 033 om een proefles te volgen. Bootcamp is zwaar maar het geeft wel veel voldoening. Is bootcamp niet uw ding? Ga dan eens naar Soest voor boksen! Dat is ook echt fantastisch om te doen. De personal trainers van Movement Club 033 staan klaar voor u om u te motiveren en te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

https://www.movementamersfoort.nl/