Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

BSO Zandvoort

Laat uw kinderen met een gerust hart achter

Niemand laat graag zijn eigen kind alleen. Kinderopvang Zandvoort zorgt dat uw kinderen met een goed gevoel achter kunnen worden gelaten, de zorg is hier in professionele handen! Ducky Duck is een kinderdagverblijf en opvang waar de zorg voor ieder kind centraal staat. Ducky Duck wordt door ouders geroemd vanwege de professionele zorg, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Kies voor de beste zorg voor de allerkleinste

Ducky Duck hecht hoge waarde aan de opvang voor kinderen. Kinderen worden hier respectvol en liefdevol behandeld. U weet zeker dat uw kinderen hier in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen spelen. Het is belangrijk dat kinderen zich kunnen ontplooien in een gecontroleerde omgeving. De medewerkers van Ducky Duck houden toezicht op uw kinderen en bieden zorg daar waar nodig. Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen, bij kinderopvang Zandvoort valt er altijd wel iets leuks te beleven.

Voor de peuters is er een ware peuterspeelzaal

Ducky Duck is een kinderopvang voor jong tot oud. Peuters kunnen spelen op een peuterspeelzaal Zandvoort. Deze peuterspeelzaal Zandvoort biedt de allerkleinsten de mogelijkheid om lekker te spelen in een veilige omgeving. Hierbij kunnen ze contact leggen met andere peuters en zo de eerste sociale contacten opdoen. Medewerkers houden een oogje in het zeil om er voor te zorgen dat dit goed verloopt. Peuters kunnen de peuterspeelzaal zeker waarderen, dit biedt een hoop speelplezier. Spelenderwijs worden kinderen volwassener en leren ze omgaan met allerlei belangrijke leerpunten, bijvoorbeeld motoriek opbouwen of sociaal contact.

Maak gebruik van buitenschoolse opvang

BSO Zandvoort biedt hoogwaardige opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hierbij is het belangrijk de kinderen op ongedwongen manier kunnen genieten. Dit kan door samen te spelen of deel te nemen aan activiteiten. De activiteiten zijn erg divers en bieden wat leuks in het verschiet voor ieder kind. Regelmatig trekt de groep van BSO Zandvoort met begeleiding er op uit, bijvoorbeeld een gecontroleerde wandeltocht over het strand.

https://www.duckyduck.nl/