Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Combineer in vastgoed investeren met een vaste vakantieplek

Het is goed mogelijk dat in vastgoed investeren u afschrikt. De huizenmarkt is immers een tijd lang dusdanig slecht geweest dat dit werd gezien als een groot risico. Maar als u geld heeft weggezet voor een lucratieve investering, dan zijn aandelen of een spaarrekening ook niet meer ideaal. Er is een manier waarop u in vastgoed kunt investeren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat u het niet kunt verhuren of dat u er niet voldoende inkomsten uit haalt. Investeer in een vakantiehuisje op een recreatiepark en u hoeft zich over de inkomsten geen zorgen meer te maken.

In vastgoed investeren bij een recreatiepark

Als u via Center Parcs Vastgoed een vakantiehuisje aanschaft, dan kunt u van alle lusten gebruik maken terwijl het park de lasten voor zijn rekening neemt. U krijgt elk kwartaal een vast bedrag uitgekeerd en dat krijgt u 100% als u besluit zelf geen gebruik te maken van het huisje. Het park zorgt voor de huurders, voor de schoonmaak en voor het onderhoud van uw vakantiehuisje. Als u zelf ook van het huisje gebruik wilt maken, dan krijgt u een bepaald minimaal percentage van de huuropbrengst, maar daar kunt u samen met het park invulling aan geven.

Een leuke, vaste vakantieplek

Center Parcs heeft huisjes beschikbaar op verschillende parken in België, Nederland, maar ook in andere Europese landen. Waarom combineert u het investeren in vastgoed niet met een vaste vakantieplek waar u altijd terecht kunt om tot rust te komen. U kunt in vastgoed investeren en zo zakelijk en plezier met elkaar combineren. De meeste overeenkomsten zijn 15 jaar lang en een dergelijke investering in een recreatiewoning geeft u tijdens die periode de zekerheid van een vaste opbrengst. Omdat het park alle huishoudelijke taken van u overneemt, heeft u verder geen omkijken meer naar uw vakantiehuisje. Investeer daarom in een vakantiehuisje en u zal hier niet door worden teleurgesteld.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/