Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Comfort en gebruiksvriendelijkheid in de zorgsector

Innovatief medisch meubilair

Gebruiksvriendelijk en comfortabel meubilair ontbreekt vaak in de zorgsector. VAB ontwerpt daarom innovatieve producten die de zorgverleners ondersteunen tijdens hun dagelijks werkzaamheden. Het medische meubilair van VAB is makkelijk te bedienen en biedt een optimaal comfort voor de patiënt aan. Het werkgemak van de werknemers verhoogt enorm en dit is ook nodig om de beste zorg toe te dienen. De producten van VAB maken dan ook een groot verschil, zowel voor de zorgverleners als voor de patiënten.

Medische behandelstoelen

VAB ontwikkelt diverse producten voor alle afdelingen van een ziekenhuis. Uit hun ruim assortiment springen vooral de medische stoelen in het oog. Hun comfortabele medische stoelen vindt u voornamelijk in de spoedeisende hulp en de dagbehandeling terug. VAB heeft ook aan speciale situaties gedacht. Zo bieden ze een elektrische behandelstoel aan die specifiek gericht is op bloedafname of dialyse. Deze elektrische behandelstoel is makkelijk verstelbaar zodat de patiënt en de zorgverlener zich op elk moment comfortabel voelen.

Comfortabele OK meubels

Vooral in het operatiekwartier moet de beste zorg op elk moment gegarandeerd worden. VAB beschikt daarom over hoogstaande OK meubels, van patiëntverwarmingssysteem tot ondersteunende operatiestoelen voor chirurgen. Dankzij de hoogwaardige OK meubels van VAB beschikt een operatiekamer dan ook over de hoogste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak, iets waar het ziekenhuis alleen maar voordeel uit haalt!

Zorg en innovatie: een unieke combinatie

VAB luistert steeds naar het zorgpersoneel en stemt zijn productie op hun wensen af. Hun verschillende producten zijn dan ook onmisbaar voor het personeel om uitstekende zorg te verlenen. Door zorg en innovatie prachtig te combineren, creëert VAB uniek medisch meubilair dat het leven van het behandelend personeel en de patiënt heel wat gemakkelijker maakt!

https://vab.nl/