Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Dankzij een psycholoog in Breda op weg naar herstel

Zit je de laatste tijd niet zo lekker in je vel? Ben je misschien vermoeid? Maar wil je niet lang zoeken naar een plekje bij een psycholoog in Breda? Logisch je wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden, zodat je liefst vandaag nog beter voelt. Het kan zijn dat je er zelf niet uitkomt of dat jij het lastig vindt om iemand te vertrouwen in je omgeving. Dan schakel je psychologische hulp in, bij een praktijk waar jij je op je gemak voelt. Bij Psychologie Praktijk Floor ben je dan aan het juiste adres. Zij hebben dé psycholoog voor jou in dienst in hun praktijk in Den Haag. Deze expert helpt je graag.

Binnen drie stappen de hulp die jij nodig hebt

Voor iedereen is een traject bij een psycholoog in Breda anders. Deze wordt namelijk op jou afgestemd. De werkwijze daarentegen heeft wel verschillende overeenkomsten. Deze bestaat uit het aanmelden, een intakegesprek volgen en daarna de behandeling. In het intakegesprek komen de verschillende vormen van therapie naar voren. Hierin kijkt de psycholoog welke variant aansluit bij jouw wensen. Als er uit het intakegesprek blijkt dat doormiddel van kortdurende therapie jouw problemen behandeld kunnen worden, volgen er behandelgesprekken. Hierin probeert deze praktijk ze zo kort mogelijk te houden, maar wel zo lang dat nodig is. Echt helemaal afgestemd op jou. Denk hierbij aan vier tot wel twaalf gesprekken.

Ontdek alle soorten therapie

Bij deze psycholoog in Breda kun je verschillende vormen van therapie volgen, bijvoorbeeld complexere therapie. Dan zijn je klachten vaker aanwezig. Deze klachten kunnen komen door diverse problemen in bijvoorbeeld levensfaseproblematiek. Elk vorm van therapie kunt u volgens bij deze praktijk in Breda. Hou er wel rekening mee dat het kan zijn dat jezelf een kleine vergoeding moet betalen. Dit wordt van tevoren met je besproken. Hetzelfde geldt voor alle mogelijkheden binnen deze praktijk. Ga naar hun website en ontdek alle varianten, bijvoorbeeld mindfulness.