Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

De beste zaalverhuur in de omgeving van Alblasserdam vindt u hier

Gaat u binnenkort een besloten feest, vergadering of teamuitje organiseren en bent u op zoek naar de mogelijkheden voor zaalverhuur in de buurt van Alblasserdam en Papendrecht? Dan moet u wellicht eens contact opnemen met De Krom in Oud-Alblas! Hier kunt u namelijk eenvoudig een zaaltje afhuren voor verschillende soorten evenementen en bijeenkomsten. De locatie is gevestigd aan het schilderachtige riviertje de Alblas. Het interieur is al net zo sfeervol als de locatie zelf en voorzien van alle gemakken. Of u nu enkel een avondfeest wilt organiseren in regio Alblasserdam of juist een complete dag met het team wilt organiseren, voor zaalverhuur moet u bij De Krom zijn!

Ieder soort feest of partij organiseert u in Oud-Alblas!

Maar wat is er allemaal mogelijk als u zaalverhuur bij de Krom in Oud-Alblas regelt, in de buurt van Alblasserdam en Papendrecht? Allereerst beschikt dit restaurant over verschillende ruimtes zodat u precies de zaal vindt die bij uw gezelschap past. Dit kan al vanaf 25 mensen tot groepen van 250 mensen! Daarnaast heeft u keuze uit verschillende arrangementen wat betreft het eten. Bij De Krom in Oud-Alblas bent u namelijk gegarandeerd van uitstekende catering die volledig wordt afgestemd wordt op uw eigen wensen. Uw gasten zullen zeer zeker te weten niets te kort komen! Organiseer een leuke borrel voor familie, een vergadering met aansluitende lunch, een bruiloftsfeest of een verjaardagsfeest.  

Ontdek wat er allemaal mogelijk is bij deze locatie

Wilt u ook graag gebruikmaken van deze uitstekende zaalverhuur in de buurt van Alblasserdam? Neem dan direct contact op met een van de medewerkers van De Krom om de mogelijkheden te bespreken van deze zeer multifunctionele locatie! U bent altijd gegarandeerd van de perfecte locatie voor uw feest of partij! Op de website vindt u alle contactgegevens zodat u direct meer te weten kunt komen over de mogelijkheden. Bel of stuur een e-mail!

https://www.dekromoudalblas.nl/