Passion 4 Web
Image default
Vervoer en transport

De mogelijkheden van rouwauto’s voor een uitvaart

Wanneer iemand komt te overlijden moet er ontzettend veel geregeld worden rondom de uitvaart. De overledene moet vervoert worden, eerst misschien al naar de aula en op de dag van de uitvaart naar de plaats waar de uitvaart wordt gehouden en misschien ook nog naar de begraafplaats. Er zijn veel verschillende manieren om de overledene te vervoeren. Het meest wordt een rouwauto gebruikt, maar ook een koets met paarden is erg populair. Er zijn nog meer manieren om de overledene te vervoeren, bijvoorbeeld met een speciale rouw fiets of motor. Zoals genoemd wordt meestal een rouwauto gebruikt. Naast de traditionele zwarte, grijze of witte kleur zijn er meer mogelijkheden voor het gebruik van rouwauto’s.

 

De kleuren van rouwauto’s

De zwarte, grijze of witte rouwauto is het meest populair en gangbaar in gebruik, maar er zijn meer opties voor auto’s om te huren. Er bestaat bijvoorbeeld een rouwauto in panterpatroon, een roze rouwauto, een koningsblauwe rouwauto of een prachtige bordeaux rode rouwauto. De opties van kleuren zijn eigenlijk eindeloos en te vinden naar wat de overledene zijn smaak of stijl was. 

 

De soorten rouwauto’s

De traditionele rouwauto wordt het meeste gezien. Er kan echter ook voor een alternatief gekozen worden. Een voorbeeld hiervan is een prachtige oldtimer die gehuurd kan worden of een ouderwets volkswagen busje. Een prachtige klassieke rouwauto of een cadillac rouwauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard geldt ook hier dat de keuze valt op de auto die het beste past bij de overledene. De overledene kan dit vooraf ook vastgelegd hebben met een begrafenisondernemer Veenendaal en dat maakt de keuze nog eenvoudiger.

 

Rouwauto’s voor kinderen

Voor kinderen die zijn komen te overlijden, zijn speciale kinderrouwauto’s, waar de familieleden bij het overleden kind naast de kist in de auto kan zitten. Ook kan ervoor gekozen worden om het kind in de eigen auto te vervoeren. Ook andere mogelijkheden bestaan voor het vervoeren van het overleden kind.

 

De mogelijkheden voor het vervoeren van de overledene zijn groot en aanpasbaar aan de wensen van de overledene zelf. Naaste familieleden kunnen kijken wat het beste past bij de overledene en een keuze uit het vervoer ervoor maken. Op deze manier is er altijd een goede keuze mogelijk. 

 

https://irmaboonuitvaartzorg.nl/begrafenisondernemer-veenendaal/