Passion 4 Web
Image default
Vakantie

De mooiste tropische eilanden van de wereld

Elke vakantie is het zoeken naar een nieuwe, mooie en tropische vakantiebestemming. Je wilt tenslotte iets van de wereld zien en genieten van een mooi wit strand, de zon en de omgeving. Er zijn genoeg vakantiebestemmingen op deze wereld die adembenemend zijn en dat maakt de keuze soms lastig. Het liefst zou je natuurlijk elke dag van het jaar op een tropisch eiland wakker willen worden. Om jou even weg te laten dromen hebben wij de mooiste tropische eilanden voor jou uitgezocht.

 

De Malediven

De Malediven is een van de mooiste vakantiebestemmingen op deze wereld. Het ligt ten zuidwesten van India en maakt deel uit van de 1190 koraaleilanden. Het eiland staat bekend om zijn hagelwitte stranden met resorts waarvan de bungalows in het azuurblauwe water staan. Je zou vanuit je kamer zelfs de vissen in de zee kunnen zien zwemmen. De Malediven wordt niet voor niets de honeymoonbestemming genoemd.

 

Bora- Bora

Bora- Bora is een van de duurdere droombestemmingen. Het vulkanisch eiland ligt tussen Australië en Zuid- Amerika in de Stille Oceaan. Naast de spierwitte stranden en luxe resorts zijn er prachtige wandelroutes en is het een paradijs voor snorkelaars en duikers.

 

Klein Curaçao

Klein Curaçao is een eiland dat op 11 kilometer afstand ligt van Curaçao. Klein Curaçao is een onbewoond eiland maar met een boot kun je er dagelijks heen. Naast het prachtige doorzichtig blauwe water is er een bijzondere onderwaterwereld. Buiten de mooiste vissen kun je er namelijk tussen de schildpadden zwemmen en misschien wel dolfijnen spotten. Een perfecte locatie om voor een dag jezelf af te zonderen van de buitenwereld en te genieten van de pracht van de omgeving.

 

Mauritius

Op Mauritius staat een hotel dat is uitgeroepen tot het meest romantische hotel van de wereld. Een mooie bestemming om met je liefde heen te gaan. De mooie bounty stranden en palmbomen wisselen zich af met watervallen en een oerwoud met een vulkaankrater. Daarnaast heb je ook een mooi zicht op de eiland die naast Mauritius gelegen zijn.

 

https://curacao-trips.com/

Gerelateerde artikelen

Telescoopstelen van Telewashwinkel

Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Dresden te verkennen

Vliegengordijn bestellen bij Horrenbouw