Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Dé online kaaswinkel voor uw kaasgenot en meer

Bent u op zoek naar een kaaswinkel waar u in een keer uw gehele kaasplank koopt? Renkema kaas is een familiebedrijf waar u goed terecht kunt voor diverse soorten kazen. Naast kazen is er ook een groot assortiment te vinden aan vleeswaren en andere benodigdheden voor de ideale borrelplank. Het bedrijf heeft een fysieke winkel in Amersfoort waar u op alle dagen behalve zondag uw kazen kunt kopen. Daarnaast heeft het bedrijf een online kaaswinkel waar u een indruk krijgt van het brede assortiment.

Kazen kopen vanuit het comfort van uw eigen huis

Is het weer guur en wilt u liever niet naar buiten, maar heeft u toch een sterke behoefte aan een goede borrelplank? De online kaaswinkel van Renkema kaas biedt u dit gemak. In deze webshop heeft u de keuze uit een groot assortiment aan kazen van Nederlandse bodem. Maar ook uw portie buitenlandse kazen, noten, vleeswaren en zelfs dranken bestelt u in de webshop. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om de bestelling op te komen halen in de winkel of om deze thuis te laten bezorgen binnen de openingstijden van de winkel. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u uw favoriete producten in huis heeft voor die gezellige avond met vrienden.

Haal de smaak van Europa bij u in huis

Een borrelpakket is niet compleet zonder de lekkerste buitenlandse kaas. In de winkel in Amersfoort proeft u de grote verscheidenheid aan kazen die de deskundige medewerkers aanbieden. Zo weet u zeker dat de kaas die u uitkiest in de smaak valt. De winkel heeft kazen in het assortiment die uit onder andere Frankrijk, Italië, Denemarken en Zwitserland komen. De kazen die u hier koopt lopen uiteen van een sterk smaakkarakter tot een milde kaas die voor iedere smaak geschikt is. Als u vervolgens weet wat u lekker vindt, bestelt u de volgende keer al deze kazen gemakkelijk in de online kaaswinkel. Loop eens binnen en proef hun kazen.