Passion 4 Web
Image default
Woningen

De voordelen van een sfeerhaard

Voel je de nostalgie als opkomen als je voor zo’n heerlijk brandend kampvuur staat? Het lijkt wel als de dag van gisteren dat je marshmallows op een stokje aan het roosteren bent boven het vuur. Wie had verwacht dat je tegenwoordig heel gemakkelijk een vuurkorf in je eigen tuin kan plaatsen? Maar wat voor vuurkorf past er in je tuin? We geven je een aantal voordelen voor het aanschaffen van een vuurkorf.

 

Een echte sfeermaker in je tuin

Tegenwoordig is een vuurkorf geen overbodige luxe meer. Integendeel, het is een echte sfeermaker voor in je tuin. Een buitenhaard bepaalt samen met de rest van je tuinmeubels voor een groot deel de sfeer in je tuin of op je terras. Heb je niet al te veel ruimte? Ga dan voor een ronde of ovale vuurtafel. Hou je meer van een warme, natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een van de  houten vuurtafels van teakhout.

 

Zorgeloos genieten zonder rook en vonken

Het is je vast wel eens overkomen. Je bent heerlijk aan het genieten van het kampvuur en de wind blaast alle rook in je ogen. Dat is geen fijn gevoel. Maar geen zorgen nu kan je zorgeloos genieten zonder last te hebben van rook of vonken. Bijvoorbeeld met een vuurtafel van Happy Cocooning. Deze vuurtafels hebben een ingebouwde gashaard zodat jij in alle rust kunt gaan genieten.

 

Uit te breiden met accessoires

Daar blijft het niet bij. De Cocoon vuurtafels zijn ook nog eens uit te breiden met verschillende accessoires. Hou je van barbecueën? Kies dan voor een grillplaat, en geniet van een zorgeloze barbecue avond. Maak het hele feestje compleet door een bijpassende wijnkoeler toe te voegen en maak de set af met speciale bijzettafels. Eén ding is zeker, met een vuurtafel haal je de gezelligheid van een kampvuur naar je tuin.

Denk je na over het aanschaffen van een vuurtafel? De voordelen in het artikel helpen je vast bij het maken van een keuze.