Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Deens: dé online woonwinkel!

Een it s About RoMi wandlamp, hanglamp, tafellamp of vloerlamp kun je 24/7 online kopen bij Deens. Een categorie die ook de moeite van het bekijken waard is, is die van bedlampen. Hierbij kun je denken aan lampjes voor op het nachtkastje, oftewel tafeldesigns. Je kunt een lampje ook bevestigen aan de muur en dus kiezen voor een wandexemplaar. Van beide lampjes beschrijven we een model ter inspiratie. We beginnen met de Kobe (vernoemd naar de Japanse stad!). De lamp bestaat uit een rechthoekig essenhouten blok met aan de rechterkant een opening voor een E27 max. 40W peertje en links een schakelaar. Minimalistisch, naturel en rustiek zijn woorden die je te binnen schieten als je de Kobe ziet. De Aberdeen -inderdaad verwijzend naar de Schotse stad- is een mat witte wandlamp van ijzer. Het kapje heeft een diameter van 20 cm en een hoogte van 17 cm. De complete lamp is 27 cm hoog en 60 tot 85 cm lang. De variabele lengtemaat heeft te maken met de uittrekbare arm. Groot voordeel van de Aberdeen is dat ‘ie naar achteren, voren en opzij draaibaar en verstelbaar is.

Ben je net verhuisd en zoek je nog iets moois voor aan de muur? Of wil je een oud schilderij na zoveel jaar eindelijk eens vervangen? Een Urban Cotton wandkleed kan zorgen voor extra sfeer in huis. Urban Cotton is de gezamenlijke noemer waaronder een aantal Nederlandse designers wandkleden in eigen beheer ontwerpen en maken. Er zitten zowel moderne en industriële als kunstzinnige kleden tussen. Met een Urban Cotton haal je echt iets unieks in huis; er wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Nu je toch bezig bent met je inrichting, zou je ook eens wat nieuwe ornamenten kunnen uitzoeken. Een grote bloemenvaas, een hip bijzettafeltje of een subtiel lichtsnoer bijvoorbeeld. Wat denk je van een strak kamerscherm om een woon- en werkgedeelte te creëren? Een paar zachte kussens in warme tinten, daar is vast plek voor op de bank. Veel meer van dit soort inspirerende ideeën vind je op www.Deens.nl.

https://www.deens.nl/nl/