Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Design in je huis met RVS led inbouwspots

Verlichting is voor veel mensen een kopzorg bij de inrichting van hun huis. Hartstikke leuk om te kijken naar leuke lampen, maar goede verlichting is zoveel meer dan een paar leuke lampen kopen. Vaak is het een heel gedoe om de juiste sfeer te creëren met de aanwezige verlichting. Zeker in een ruimte waar je het ene moment kiest voor sfeer en romantiek en het andere moment vol in het licht wilt staan. En dan is het vaak ook nog een gedoe om elke keer al die lampen afzonderlijk aan en uit te zetten of ervoor te zorgen dat ze gelijk schakelen. Met RVS led inbouwspots haal je een oplossing voor al die problemen in huis. Je kunt er een heel lichtplan mee maken waarmee je op elk moment kunt kiezen welke soort verlichting je wilt en zelf kunt bepalen welke lampen samen schakelen en welke lampen automatisch aangaan. Wil je weten hoe dat werkt? Je leest het hier.

Stoer in de keuken

Met RVS led inbouwspots kun je in elke kamer een plan maken om te zorgen voor de juiste verlichting op elk moment van de dag. Het fijne van lampen die je in het plafond kunt inbouwen is dat je helemaal zelf kunt bepalen waar je verlichting wilt hebben. En dat is erg handig in een keuken waar je met goed licht wilt kunnen hakken, snijden, koken en wellicht ook wilt tafelen. Je kunt boven het aanrecht en je fornuis zorgen dat je genoeg licht hebt vanuit het plafond. En boven de eettafel kun je ervoor te kiezen voor dimbare spots zodat je zelf bepaalt welke type licht je nodig hebt.

RVS led inbouwspots in de badkamer

In de badkamer zijn RVS led inbouwspots helemaal ideaal. Niks zo vervelend als de verkeerde verlichting op de plek waar je je wilt scheren of waar je je wilt opmaken. Met de spotjes kun je boven elke wasbak zorgen voor precies de juiste verlichting. Daarnaast kun je zorgen dat er licht is boven de douche, een plek die vaak slecht verlicht wordt. En als je een bad hebt dan kun je de lampjes zo in het plafond zetten dat je niet recht in het licht kijkt als je ontspannen ligt te badderen.

Romantiek in de slaapkamer

Hou je van een romantische sfeer in de slaapkamer en wil je er ook voldoende licht hebben om je aan te kleden? Met RVS led inbouwspots is dat allemaal mogelijk. Zorg voor dimbare lampen boven je kledingkast en voor sfeervolle spotjes rondom je bed. Daarmee kun je heerlijk genieten van gedimd licht voordat je in slaap valt.

RVS led inbouwspots in je werkkamer

Met RVS led inbouwspots maak je van je werkkamer een professioneel kantoor door de werkplek goed aan te lichten en de hele kamer te voorzien van led licht dat prettig is om in te werken. Wil je het licht ook kunnen dimmen om lekker een boekje te lezen in een luie stoel? Een dimmer op de spots en je kunt alle kanten op.