Passion 4 Web
Image default
Woningen

Deze makelaars verkopen jouw hus zo in Etten-Leur

Het verkopen van jouw woning is een grote stap. De makelaars werkzaam in Etten-Leur liggen voor het oprapen, maar 076 Makelaardij schiet er bovenuit. Met een warm en huiselijk gevoel staat het team van makelaars voor je klaar om jouw woning met succes te verkopen. Ze gaan eerlijk en oprecht te werk en willen graag een band met je opbouwen. Het verkopen van een woning kan namelijk een heel gedoe zijn en voor verwarring zorgen. Juist daarom is deze makelaardij jouw rots in de branding.

Hoe gaan de makelaars jouw helpen in Etten-Leur?

Met een kantoorpand in hartje Etten-Leur nodigen de makelaars van 076 Makelaardij jou uit voor een heerlijk kopje koffie. Voor het verkopen van jouw woning dient er namelijk het een en ander besproken te worden. In dit kennismakingsgesprek willen de makelaars er graag achter komen waarom je jouw woning verkoopt en wat voor wensen jij hebt tijdens het proces om jouw woning te verkopen. Zodra de wensen duidelijk zijn en je gaat akkoord met de voorwaardes, dan zullen de makelaars een goede taxateur in Etten-Leur regelen. Die zal een taxatierapport uitbrengen over jouw woning. Aan de hand van dat rapport wordt de beste prijs voor jouw woning bepaald. De makelaars wonen, werken en sporten zelf ook in Etten-Leur, waardoor ze jou optimaal kunnen adviseren over de woningmarkt in de stad.

Start vandaag nog het verkoopproces

Het team van 076 Makelaardij vertelt graag wat zij, als makelaars in Etten-Leur, voor jou kunnen betekenen als het gaat om het verkopen van woningen. Laat je door hun informeren door middel van een afspraak op hun kantoor in het stadshart van Etten-Leur. Voor het maken van een afspraak kan je de contactgegevens op de website van de makelaardij raadplegen. Plan een afspraak in en zij zullen ervoor zorgen dat de koffie vers en warm klaar staat voor jou.