Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Dit zijn 3 Handige IT-diensten voor uw Bedrijf

Als bedrijf zijnde ontkomt u niet aan laptops, desktops, smartphones en soms ook servers, het is belangrijk dat al deze apparatuur juist blijft functioneren. Daarnaast kan het zo zijn dat u te maken heeft met veeleisende eindgebruikers. Binnen sommige bedrijven heeft de IT-afdeling het zo druk met de standaard protocollen, dat er weinig tijd overblijft voor de echt belangrijke vraagstukken. Naast werkzaamheden heeft u als bedrijf ook te maken met kosten. In dit artikel bespreken we 3 handige IT-diensten die uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Device as a Service voor het besparen van kosten

Het zou natuurlijk mooi zijn wanneer alle apparaten binnen uw bedrijf voor eeuwig blijven functioneren. Helaas ziet de realiteit er heel anders uit, IT-apparatuur gaat op den duur stuk of is door veroudering toe aan vervanging. De kosten die dit met zich meebrengt zijn hoog. Het zou vreemd zijn wanneer u niet wilt besparen op deze kosten, daarom is Device as a Service de perfecte IT-oplossing voor uw bedrijf. Wanneer u gebruik maakt van Device as a Service bezit uw bedrijf geen hardware, voor een vast bedrag per maand huurt u de IT-apparatuur die nodig is. Aan het maandbedrag zijn aantrekkelijke services gekoppeld, zoals de plaatsing en installatie, het onderhouden, reparatie, maar ook de vervanging en afvoer.

De voordelen van Device as a Service op een rijtje

 • U bespaart kosten omdat u geen geld meer kwijt bent aan inkoop, implementatie, beheer en administratie. U betaalt één vast bedrag voor gebruik, onderhoud, reparatie, plaatsing en installatie. Daarnaast betaalt u alleen voor wat uw bedrijf gebruikt;
 • Uw IT-afdeling kan zich richting op belangrijke vraagstukken binnen uw bedrijf, omdat ze niet meer te maken hebben met de standaard protocollen;
 • Het is gemakkelijker om over te stappen naar de nieuwste IT-apparatuur, zo kunt u gebruik maken van de nieuwste technologieën;
 • U krijgt niet meer te maken met hoge investeringen die u vooraf moet doen;
 • Binnen een handomdraai kunt u op-en-afschalen, u betaalt alleen voor wat uw bedrijf nodig heeft;
 • Als bedrijf zijnde heeft u een beter overzicht over de maandelijkse uitgaven.

Tijd en kosten besparen dankzij device lifecycle management tool

Device lifecycle management kost geld en tijd. Denk bijvoorbeeld aan IMAC/D-activiteiten, ITAD-diensten, voorraadbeheer en inventariseren. Dit zijn geen eenmalige werkzaamheden, uw IT-afdeling krijgt er telkens opnieuw mee te maken. Deze taken horen er nu eenmaal bij en houden uw IT-medewerkers zoet, maar zijn dit wel de taken waar u uw IT-afdeling zoet mee wilt houden? Het zou beter zijn wanneer ze beschikbaar zijn voor het oplossen van de echt grote vraagstukken. Dit is mogelijk wanneer u gebruik maakt van een lifecycle management tool, deze tool neemt het tijdrovende proces uit handen.

De voordelen van een device lifecycle management tool op een rijtje

 • Uw IT-medewerkers hoeven zich maar minimaal in te spannen;
 • Er blijft tijd over voor belangrijke vraagstukken;
 • Uitgebreide rapportage, alles is meetbaar;
 • Efficiënt werken en maximale kostenbesparing;
 • U kunt real-time bekijken wat de status en de voortgang van werkzaamheden is;
 • Alle proces-stappen kunnen precies geregistreerd worden;
 • Eindgebruikerstevredenheid is maximaal.

IT-advies en consultancy voor de slimste route naar een betere IT-omgeving

De technologie staat nooit stil, dat hoeven wij u vast niet uit te leggen. Innovatie heeft niet alleen invloed op de mogelijkheden van individuele apparaten, maar op de gehele IT-infrastructuur binnen uw bedrijf. Het is dus geen overbodige luxe om gebruik te maken van IT-advies en consultancy. Ze geven niet alleen advies, ze helpen ook bij de inrichting, implementatie en beheer.

Functioneel en technisch ontwerp
Hoe zien de werkplekken er in de toekomst uit? Wat heeft uw bedrijf nodig? Wat is overbodig geworden? U krijgt de antwoorden op deze vragen gepresenteerd in een functioneel en technisch ontwerp. Zo is er duidelijkheid en kunt u eventueel kosten besparen.

Projectmanagement
Wat is er nodig voor het monitoren van de planning, kosten en voortgang van IT-projecten? Hoe gaat u het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden? Projectmanagement is de oplossing.

Aankoopadvies
Hoe kunt u besparen op de IT-kosten? Dankzij IT-advies en consultancy weet u precies wat u nodig heeft. Gaat u nieuwe of refurbished apparaten aanschaffen? Is het misschien verstandiger om gebruik te maken van Device-as-a-Service? U krijgt aankoopadvies op maat.

Het uitrollen van werkplekken en migratie-advies
IT-advies en consultancy laat u zien hoe u snel en efficiënt grote hoeveelheden IT-apparaten uitrolt. Daarnaast krijgt u advies over migratie en verhuizing.

Device as a Service
Device as a Service kan onderdeel zijn van IT-advies en consultancy. Voor een vaste prijs per maand heeft u geen omkijken meer naar uw digitale werkplekken. Denk aan onderhoud, reparatie, vervangen en plaatsen.

Mobile Device Management
Alle apparaten op uw werkplek worden optimaal beveiligd en beheerd.

Cloud werkplek
Tegenwoordig werken we steeds meer thuis. IT-advies en consultancy helpt u met het creëren van een veilige cloud werkplek die overal toegankelijk is. Daarnaast vertellen ze u ook hoe u dit zo goedkoop mogelijk kunt realiseren.