Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Duurzame dakoplossing

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. De westerse maatschappij is de laatste decennia weinig duurzaam geweest. Gelukkig begint bij steeds meer mensen en bedrijven het besef door te dringen dat duurzaamheid geen luxe is, maar noodzaak. Een duurzame manier van werken is de enige logische manier van werken.

Dit toegenomen bewustzijn heeft geleid tot een groei van het aantal duurzame opties, die bovendien ook nog eens steeds betaalbaarder worden. Dat geldt ook voor gebouwen en daken. Het zou zo maar kunnen dat over 30 jaar mensen niet meer begrijpen dat we het potentieel van onze daken zo lang hebben genegeerd, want er is zó veel mogelijk

Specialist voor duurzame dakoplossingen

Roofing Service Nederland is al sinds 1970 de landelijke specialist op het gebied van professioneel dakbeheer en verduurzaming van daken. Bij ons werken professionals met verstand van werkelijk elke denkbare dakvariant.

Wanneer u aanklopt bij Roofing Service Nederland om je  dak te verduurzamen is onze eerste vraag waar de voorkeur naar uit gaat. Er zijn immers zoveel verschillende manieren om het dak een duurzame bestemming te geven.

Maak je van je dak een mini-energiecentrale door het vol te leggen met zonnepanelen en zonneboilers, om daarmee de energierekening omlaag te brengen? Of kiest u voor een aantrekkelijk ogend groendak, zoals een sedumdak, dat water vasthoudt en het pand op natuurlijke wijze verkoeling biedt.

Een andere mogelijkheid, is het aanleggen van een dakpark, waarmee je een plat dak verandert in een aantrekkelijke buitenruimte waar het lekker werken is?

Duurzaamheid? Geen omkijken naar

Welke optie je ook kiest, bij Roofing Service Nederland kun je rekenen op een dak waar je geen omkijken naar hebt. Wij nemen niet alleen de dakrenovatie en –verduurzaming voor onze rekening, maar kunnen je ook helpen met het meerjarig onderhoud. Door dit op een planmatige manier aan te pakken, weet je zeker dat je dak altijd in optimale conditie is en hoef je je geen zorgen te maken over financiële verrassingen. Afgezien van het grote effect van zonnepanelen op je stroomrekening, tenminste…

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat er mogelijk is.

https://roofingservice.nl/sedumdak/

Gerelateerde artikelen

Aanrijdbeveiliging | Stellingstunt

De verandering van dameskleding

De verschillen tussen vaping en het roken van marihuana