Passion 4 Web
Image default
Cadeau

Duurzame minimalistische sieraden

Rosas Jewels draagt bij aan de natuur door minimalistische sieraden te maken met duurzame materialen. Daarnaast maken zij echt unieke items door items uit de Middellandse Zee te gebruiken. Dit zijn bijvoorbeeld schepjes in talloze kleuren. Deze worden verwerkt in oorbellen, kettingen, armbanden en ringen.

Minimalistische sieraden met precies genoeg kleur

Wanneer je niet houdt van hele opvallende sieraden, dan zijn deze minimalistische sieraden perfect. Alle sieraden in het assortiment van Rosas Jewels worden met de hand gemaakt, waardoor een precieze hoeveelheid kleur wordt verwerkt. Op deze manier realiseren zij prachtige, subtiele sieraden. Duik in de wondere wereld van deze sieraden en bemachtig jouw eigen kleine schat uit de zee. Draag je liever meerdere sieraden? Dan zijn de mix & match sieraden van dit bedrijf ideaal voor jou.

Verschillende unieke collecties

Bij Rosas Jewels vind je diverse unieke collecties minimalistische sieraden. Van de mix & match collectie sieraden tot de speciale Morse code collectie: alle items zijn stuk voor stuk speciaal. Hierdoor garanderen zij dat jij een kleine schat voor jezelf of een ander uitzoekt. Het speciale aan de Morse code collectie is dat jij een woord kunt laten vertalen in morse. Vervolgens gaat het team van dit bedrijf voor jou aan de slag om deze vertaling te verwerken in een mooi sieraad. Hierdoor draag jij altijd iets moois, unieks en waardevols met je mee zonder dat het opvalt voor een ander. Een prachtig idee om aan iemand cadeau te doen.

Kies voor een uniek item

Je krijgt gegarandeerd een uniek item door te bestellen bij Rosas Jewels. De minimalistische sieraden van dit bedrijf zijn een prachtige aanvulling op iedere outfit. Laat je uitgebreid inspireren door hun aanbod en bestel de sieraden die bij jou passen. Tevens maak je de mooiste combinaties door te kiezen voor de mix & match sieraden. Bekijk het totale aanbod online!