Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Edge Pro: voor sportieve windsurfers die sneller willen accelereren

Iedere windsurfer is anders en bij Zwemer Watersport begrijpen ze dat maar al te goed. Eén van de elementen die een surfplank persoonlijk maakt is de vin of vinnen die het bevat. Zo hebben retro surfers vaak twee vinnen en beginnen de meeste surfers met drie of vier vinnen aan de surfplank. Er zijn ook surfplanken met één vin, de zogenaamde single fins. Dit zijn de longboards waar freeriders zo van houden. Edge Pro is een vin die door deze watersportspecialist wordt aangeraden, want iedere surfer die sneller wil kunnen accelereren en betere prestaties wil leveren, zal daar zeker baat bij hebben.

Al bijna 60 jaar specialist

Deze watersportwinkel verkoopt en verhuurt al bijna 60 jaar watersportartikelen. Dat doen ze tegenwoordig via een webwinkel en een fysieke winkel aan het Veerse Meer. Vinnen voor surfborden maken een belangrijk onderdeel uit van hun assortiment en de Edge Pro wordt ook aangeboden. De deskundige medewerkers van deze winkel kunnen je vertellen hoe belangrijk een goede vin op een surfplank is. Door een vin aan te brengen glijdt deze niet zomaar meer alle kanten op, maar gaat hij rechtdoor en blijft hij in het water. De Edge Pro vin is dan ook bedoeld om je surfplank beter mee te kunnen manoeuvreren en onder controle te houden. Deze specialisten raden hem vooral aan voor freeriders en sportieve windsurfers die van snelheid en sensatie houden.

Kies de beste vin voor jou

De keuze van de vin hangt af van het soort surfplank dat je hebt en het soort surfer dat je bent. Niet iedereen houdt van freeriding en longboards. Daarom kan een medewerker van Zwemer Watersport je perfect informeren over de juiste vin voor jou. Misschien is de Edge Pro een goede keuze, maar het is ook goed mogelijk dat je liever een set van drie vinnen aanschaft. Met hun hulp maak je vast de juiste keuze.

https://www.zwemer.nl/