Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een brommobiel kopen die bij u past

Brommobiel kopen in Utrecht

Een brommobiel is een soort mix tussen een brommer en een auto. Het wordt ook wel een 45 km auto genoemd. Het voertuig heeft veel voordelen ten opzichte van een auto. Zo kunt u met rijbewijs AM wat een scooter of brommer rijbewijs is al in een brommobiel gaan rijden. Brommobiel Microcar heeft diverse brommobielen in het aanbod. En zelfs kunt u uw auto inruilen voor een goedkopere brommobiel. Een brommobiel is eigenlijk net als een auto fijn en comfortabel om in te rijden. Alleen mag een brommobiel bij Brommobiel Utrecht maximaal 55km per uur. Het is dus veiliger omdat u uzelf makkelijker aan een lage snelheid kunt houden.

leasen van een brommobiel

Het leasen van een brommobiel bij brommobiel Utrecht is een fijne optie als u besluit de 45 km auto in termijnen te betalen. Brommobiel Microcar heeft diverse lease opties. De Microcar M.Go kunt u al vanaf 299 per maand leasen. Het voordeel is dat een brommobiel net als een gewone auto qua luxe uitgebreid kan worden met alles erop en eraan. Zo ook brommobiel Microcar. Om de brommobiel te testen kan er altijd een proefrit worden gemaakt. En net als bij een gewone auto kunnen de 45 km auto’s met stuurbekrachtiging worden uitgerust.

De grote voordelen van een brommobiel

De brommobiel wordt wel is een gehandicapten voertuig genoemd. Maar niets is minder waar. De nieuwe brommobielen zijn net zo luxe als een kleine auto en nauwelijks van een auto te onderscheiden. De motoren zijn ook een stuk minder luidruchtig tegenwoordig dan oudere modellen. Ook zijn ze voorzien van de nieuwste technologie.

Comfortabele voertuigen

Net als bij een gewone auto is een brommobiel net zo comfortabel en veilig. De Microcar is voorzien van een lage instap en gemak. En heeft zowel qua interieur opties als exterieur flitsende aspecten zoals mooie velgen, radio en cd spelers en luxe bekleding

https://www.brommobielutrecht.nl/

Gerelateerde artikelen

Hefbrug 4 koloms

De meest betrouwbare autogarage Deventer staat voor u klaar

Schilder Alkmaar