Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Een comfortabel warm huis met een Wanders gaskachel

Als u denkt dat u uw huis alleen met centrale verwarming goed warm kunt stoken dan vergist u zich. Als uw huis geen CV heeft dan is een Wanders gaskachel een goed alternatief. Deze kachels verspreiden een aangename warmte die lang blijft hangen. Een Wanders gaskachel is leverbaar in verschillende uitvoeringen, u kunt het uiterlijk dus eenvoudig aanpassen aan het interieur in de woning. U kunt een gaskachel plaatsen in iedere ruimte waar een aardgasleiding aanwezig is en een schoorsteen is uiteraard niet nodig.

Genieten van een knapperend haardvuur

Ook al heeft uw woning centrale verwarming, een pelletkachel in Hengelo geeft net dat beetje extra gezelligheid en sfeer. Daar komt bij dat u met een houtkachel aanzienlijk kunt besparen op de gasrekening. Gas wordt in Nederland steeds duurder, mede omdat de gaswinning in Noord-Nederland wordt afgebouwd en we dus afhankelijk worden van import. Als u uw pelletkachel in Hengelo stookt dan hoeft de CV niet aan. Als andere ruimtes in huis niet verwarmd hoeven te worden omdat u daar niet bent dan is de pelletkachel dus een prima alternatief voor aangename warmte in huis.

Koop een nieuwe kachel bij de deskundige leverancier

Bij de aankoop van een Wanders gaskachel heeft u misschien vragen over hoe u deze kachel veilig kunt gebruiken. Datzelfde geldt als u op zoek bent naar een pelletkachel in Hengelo. Koop uw kachel bij Fuego in Holten en u kunt rekenen op deskundig advies bij uw aankoop. U kunt uw kachel online kopen in de webshop. Maar als u dat liever doet kunt u ook de showroom in Holten bezoeken. Deze is dagelijks geopend, op zondag en maandag alleen op afspraak. U wordt dan te woord gestaan door een deskundige medewerker die u graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Kiest u voor thuisbezorging dan kunt u rekenen op snelle levering en uiteraard op advies en ondersteuning als dat nodig is.