Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Een moderne pooltafel met onovertroffen eigenschappen

Een design pooltafel wordt niet alleen gekenmerkt door een indrukwekkende stijl. Een grote verscheidenheid aan kenmerkende eigenschappen maakt deze pooltafel tot een echt must-have product.

Ombouwbaar en veelzijdig – de ware kenmerken van de pooltafel.

Een eettafel inspireert door een indrukwekkende stijl of door een prachtig design. In het geval van de Fusion eettafel worden deze kenmerken vergezeld door een heleboel andere voordelen. Deze eetkamer pooltafel maakt niet alleen indruk met zijn opvallende uiterlijk. Zijn veelzijdige toepassingsgebieden zullen je overtuigen van het nut van deze prachtige tafel. In korte tijd kan de gezellige eettafel omgetoverd worden tot een prachtige pooltafel. Geen enkele andere eettafel is zo veranderlijk. Twee verschillende modellen zijn verborgen in één tafel. Fusion had dit idee al geruime tijd. Onlangs zijn ze er echter in geslaagd dit concept in praktijk te brengen. Met de Fusion pooltafel breng je maximale veelzijdigheid in je eetkamer.

Geavanceerde systemen – het hart van de eigenschappen van de pooltafel

De multifunctionele eettafel wordt vooral gekenmerkt door zijn geraffineerde systemen. Daardoor komt zijn veelzijdigheid pas echt tot zijn recht. De geïnstalleerde systemen zijn aan jarenlange ontwikkeling onderhevig. In die tijd zijn ze niet alleen ontworpen, maar ook voortdurend geoptimaliseerd, zodat uiteindelijk een probleemloze werking mogelijk is. Elk van de geïnstalleerde systemen wordt niet alleen gekenmerkt door de hoogste technologie, maar ook door de beste kwaliteit.

Het vlakke pocketsysteem

Je vraagt je vast af waar de pockets, de gaten in de tafel in het midden en in de hoeken, blijven wanneer de tafel als eettafel wordt gebruikt.

Het pocketsysteem bevindt zich in de ongeveer 12 centimeter diepe tussenruimte. Deze ruimte wordt bedekt door het tafelblad. Om ervoor te zorgen dat alle afzonderlijke onderdelen van de multifunctionele tafel onzichtbaar kunnen worden opgeborgen, werd een geraffineerd en tegelijk uniek pocketysteem ontwikkeld. Dit systeem bestaat uit een zogenaamd high-tech nylon membraan. Dit wordt gekenmerkt door de hoogste stabiliteit en de vereiste elasticiteit. Bij voorkeur wordt het pocketsysteem gebruikt tijdens het poolspel. Tijdens het spel houdt het pocketysteem de ballen in de afzonderlijke pockets. Nadat de ballen verwijderd zijn en het spel beëindigd is, keren de pockets terug in hun oorspronkelijke vlakke positie.

Als de pooltafel terugkeert in zijn oorspronkelijke positie als eettafel, verdwijnen ook de pockets in de 12 centimeter diepe ruimte ertussen. Dankzij dit ingenieuze systeem kan de eettafel zonder beperkingen gebruikt worden. De ruimte tussen de tafel is de ideale plaats om de afzonderlijke pockets in op te bergen. Hierdoor worden ze niet vervormd of anderszins beschadigd. Voor het volgende spel kan het tafelblad eenvoudig uit elkaar getrokken worden en het pocketysteem ligt dan weer direct op de gewenste plek.

Het metalen schuifsysteem – als bescherming tegen beschadiging

Boven het vlakke pocketsysteem is er een zogenaamd metalen schuifsysteem. Deze metalen schuifjes zijn ontworpen om de afzonderlijke ballen langer in de pockets te houden. Daardoor kunnen ze daar beter bewaard worden zonder vervormd te raken. Het metalen schuifsysteem is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal. Dit geeft het niet alleen een optimaal uiterlijk, maar ook een uitstekende kwaliteit. Na de installatie is geen verder onderhoud meer nodig aan het metalen schuifsysteem. De reden hiervoor is ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Deze twee systemen werden speciaal ontworpen voor de moderne pooltafel. Ze inspireren niet alleen door hun perfecte kwaliteit en een indrukwekkende optiek, maar vooral door een heel eenvoudige functiemodus.
Elke klant kan de multifunctionele eettafel snel en gemakkelijk bedienen. Hier zijn geen speciale vaardigheden voor nodig.