Passion 4 Web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een penetratietest laten uitvoeren voor meer inzicht in uw online beveiliging

Vandaag de dag komen cyberaanvallen door criminelen steeds vaker voor. Zij ontwikkelen nieuwe methodes om bedrijven gericht aan te vallen en om zo veel geld te eisen. Wilt u dit voorkomen? Schakel dan Rootsec uit Almere in. Deze expert in IT-security voert een assessment uit om meer inzicht te krijgen in de beveiliging van uw systeem. Hier passen ze hun diensten op aan. Laat bijvoorbeeld en penetratietest door hen uitvoeren om te kijken waar de zwakke schakels in uw systeem zitten. Deze expert biedt vervolgens een dienst op maat aan die u echt verder helpt.

Wat houdt een penetratietest in?

Door een penetratietest te laten uitvoeren, krijgt u direct meer inzicht in de zwakke schakels van uw online beveiliging. Deze expert valt een doelobject gericht aan om te zien hoe sterk de beveiliging is. Er zijn verschillende soorten testen, namelijk een whiteboxtest, greyboxtest en blackboxtest. Bij een blackboxtest is er geen voorkennis van de beveiliging, bij een greyboxtest is er enige voorkennis en bij een whiteboxtest is er veel voorkennis. Deze expert in IT-security bespreekt vooraf welke assessment het meest geschikt is voor uw situatie. Ook voeren zij andere assessments uit, zoals vulnerability assessments en security assessments. Bespreek vooral welke optie het beste aansluit op uw wensen en behoeften, om zo tot een dienstverlening op maat te komen.

Neem contact met deze expert op voor meer informatie over de penetratietest

Wilt u een penetratietest door Rootsec uit Almere laten uitvoeren of wilt u hier eerst meer informatie over? Deze expert in IT-security voert graag een assessment uit om te kijken hoe het gesteld is met uw online veiligheid. Bij hen ontvangt u altijd een dienst waar u écht iets aan heeft en u betaalt dus geen onnodige kosten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met hen op en stel al uw vragen.