Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Een professionele loopbaancoach in Utrecht gezocht?

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in de omgeving van Utrecht die je kan helpen een nieuwe uitdaging te vinden? Of ben je bijna afgestudeerd en wil je graag hulp bij het beginnen van je carrière? De loopbaancoaches in Utrecht van Volkerink & Partners kunnen jou begeleiding bieden bij het vinden van de perfecte job. Jouw ideale baan sluit aan op je kwaliteiten en talenten en is er eentje die je ook nog eens leuk vindt. Door op zoek te gaan naar jouw sterke kanten en voorkeuren door middel van een traject op maat helpen wij jou met je loopbaan.

Een professioneel loopbaancoaching bureau

  • Persoonlijke aandacht: wij komen bij je thuis langs
  • Je krijgt een traject op maat
  • Je blijft altijd eigen baas
  • Wij gaan uit van de mens als een geheel
  • Wij motiveren mensen
  • Focus op jouw specifieke kwaliteiten en talenten

Hulp bij het vinden van een baan

Soms weet je niet goed wat je wil. Of waar je nu echt goed in bent. Dat zijn namelijk dingen die je gaandeweg in je loopbaan vaak ontdekt. Als jij echter met het gevoel zit aan een nieuwe uitdaging toe te zijn, kan het lastig zijn als je dit soort dingen niet weet. Een loopbaan coach kan je dan goed van dienst zijn. Door samen met jou op zoek te gaan naar je sterke punten kunnen we een baan gaan zoeken die daar perfect op aansluit. Dat doen we door je te ondersteunen en begeleiden door middel van een traject op maat.

Meer weten? Neem gerust contact op

Heb je vragen over loopbaan coaching? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Volkerink & Partners. Als full service loopbaan coaching bureau zijn we de perfecte partij om jou met je carrière verder te helpen. Bel gerust naar 06-27 38 16 99 of bezoek onze website als je vragen hebt.

https://www.volkerinkenpartners.nl/