Passion 4 Web
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen kapt uw boom veilig en zorgvuldig

Veilig en zorgvuldig een boom laten kappen? Voor bomen kappen in Breda en omgeving kunt u Egalisee Bestratingen vragen. Wanneer een boom ziek is of niet meer op een gewenste plek staat is het nodig om een boom te kappen. Bij het kappen van bomen moet er uiterst veilig te werk worden gegaan. Ook zijn er meerdere materialen nodig.

Boom kappen en boomstronk verwijderen, Egalisee Bestratingen regelt het voor u

Wanneer de mannen van Egalisee Bestratingen uw boom komen kappen nemen ze hun eigen materiaal en gereedschap mee. Het is dus niet nodig om materialen te huren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Er wordt altijd zorgvuldig, overzichtelijk en stapsgewijs gewerkt. Staat de boom in een woonwijk? Dan zullen de mannen extra voorzichtig zijn om te voorkomen dat de gekapte boom op een dak van een huis of auto terecht komt.  

Wanneer de boom gekapt is, is er nog een boomstronk met wortels achtergebleven. Als u het wilt kunnen de mannen van Egalisee Bestratingen de boomstronk ook voor u verwijderen. Dit gebeurt met een graafmachine of een stobbenfrees, dit is afhankelijk van de ruimte die er rond de boomstronk is. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat uw tuin keurig opgeleverd wordt!

Keramische terrastegels leggen, van A tot Z geregeld

Is de boom gekapt en de boomstronk verwijderd en wilt u nu op dat stuk grond keramische terrastegels leggen? Ook deze klus kunt u uitbesteden aan Egalisee Bestratingen! Keramische terrastegels leggen is zelfs de specialiteit van de mannen van Egalisee Bestratingen. Van A tot Z wordt het werk voor u uit handen genomen. Een mooi terras, een tuinpad, een trappetje of een oprit, het kan allemaal met keramische tegels! Laat weten wat u wilt en Egalisee Bestratingen zal het voor u realiseren.

Egalisee Bestratingen is werkzaam in Breda en omgeving, waaronder in Etten-Leur, Zevenbergen, Oosterhout, Rijsbergen, Ulvenhout en Zundert. Contact opnemen kan telefonisch of via de website. Hier kunt u een contactformulier of een offerte opvragen. Er wordt altijd zo snel mogelijk op uw aanvraag gereageerd.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Tuinman gezocht? Vind een goede en betrouwbare tuinman via Vergelijk Hoveniers

Gebruik van staal in loungeset

Waar moet een veilige kamerplant aan voldoen?