Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Elektrische fiets

Elektrische fiets

De zomer komt eraan en dan wil je natuurlijk een heerlijke fietstocht maken tijdens een zonnige dag. En zeg nou zelf, is het niet nóg prettiger als je van het mooie weer en de omgeving kunt genieten zonder dat je al teveel hoeft te trappen. Dat kan met de elektrische fietsen van Premiumfietsen.nl. Behalve een ruim aanbod aan fietsen, biedt Premiumfietsen.nl ook fietsonderdelen aan, denk hierbij aan een fietsstuur of een fietsstandaard. Alles wat te maken heeft met een fiets, vindt je bij Premiumfietsen.nl

Aanbod fietsen

  • elektrische fiets
  • damesfiets
  • herenfiets
  • stadsfiets
  • kinderfiets
  • mountainbike
  • overige fietsen

Met name de goedkope elektrische fiets van Premiumfiets.nl is enorm aan het stijgen in populariteit. En dat is natuurlijk ook niet zonder reden, je bent met een elektrische fiets niet alleen sneller op je bestemming, maar je kunt ook met gemak lange afstanden afleggen. Ook zijn kinderfietsen erg in trek.

Soorten elektrische fietsen

Er zijn een hoop aantal verschillende fietsen, waaronder een elektrische fiets. Gelukkig bestaan er op dit moment nog weinig verschillende soorten elektrische fietsen, wat de keuze iets makkelijker maakt. Elektrische fietsen kun je namelijk onderverdelen in ‘normale’ elektrische fietsen en de high speed (speed pedelecs) elektrische fietsen.

Normale elektrische fietsen

Van een normale elektrische fiets verwacht je dat het trappen zeer eenvoudig en licht gaat. En niets is minder waar bij een normale elektrische fiets, dit komt dankzij de elektromotor. Let er wel op dat de elektromotor niet bij alle fietsen op dezelfde plek zit. Elke positie heeft namelijk een karakteristiek, zo zit vaak de motor in de as van het voorwiel bij een relatief goedkope elektrische fiets, zoals de Altec Jade.

High speed elektrische fietsen

De naam doet al vermoeden dat je met een high speed elektrische fiets zeer hoge snelheden kan bereiken, namelijk tot maar liefst 45 km/u. Houdt er wel rekening mee dat ze dan ook in dezelfde categorie vallen als bromfietsen, waardoor een kentekenplaat en een helm dragen verplicht zijn!

https://premiumfietsen.nl/

Gerelateerde artikelen

Til de sfeer van uw evenement direct naar een hoger niveau en kies voor een kwalitatief goede casset

Alles over zelfklevende etiketten

Theorie examens oefenen voor mensen met faalangst.