Passion 4 Web
Image default
Sport

Fietsen van diverse merken in deze fietsenwinkel nabij Purmerend

Een kwalitatief hoogwaardige racefiets kopen doe je bij Konijn Cycling in Hoorn! Hier vind je veel verschillende soorten fietsen van diverse unieke merken. Zoek je een mooie fiets van Specialized of is Bianchi misschien jouw favoriete merk? Bij deze fietsenwinkel in de buurt van Purmerend bieden ze het allemaal. Ook wanneer je een racefiets wilt kopen, maar niet precies weet welk soort fiets je nodig hebt, kun je hier uitstekend terecht. De medewerkers van dit bedrijf geven je namelijk graag deskundig en persoonlijk advies. Op basis van jouw wensen vinden ze de perfecte racefiets voor jou!

Jouw wensen staan centraal

Ga je regelmatig een ronde fietsen? Is dit jouw favoriete hobby of fiets je misschien zelfs als sport? Dan mag een kwalitatief hoogwaardige fiets natuurlijk niet ontbreken. De fiets moet tegen een stootje kunnen en lange tijd meegaan. Daarnaast is het ook belangrijk dat deze comfortabel rijdt en past bij de fietser. Daarom luisteren ze bij deze fietsenwinkel vlak bij Purmerend naar jouw wensen om zo de perfecte fiets te vinden. Ze bieden daarnaast zowel nieuwe als tweedehands fietsen aan. De tweedehands fietsen worden volledig opgeknapt en tegen een scherpe prijs weer verkocht. Zo profiteer je van een fiets in goede staat, tegen een voordelige prijs.

Bezoek de winkel of neem voor vragen contact op met deze specialist

Heb je de perfecte fiets gevonden, maar zoek je ook nog kleding en accessoires? Ook dan zit je bij deze fietsenwinkel nabij Purmerend helemaal goed! Ze bieden speciale fietskleding, schoenen en helmen aan, maar ook voor fietsonderdelen, fietscomputers, bidonhouders en meer zit je hier helemaal goed. Ga langs bij Konijn Cycling in Hoorn of neem voor vragen en advies eerst contact met hen op via de contactgegevens op hun website. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze je alles over de verschillende fietsen en toebehoren vertellen en beantwoorden ze je vragen graag. 

https://www.konijncycling.nl/