Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie, osteopaat, diëtiste of logopedie in Haakbergen

Mijn familie en ik hebben helaas regelmatig last van (lichamelijke) klachten. Ik kamp zelf met knie- en rugproblemen, waardoor ik momenteel elke week naar de fysiotherapeut moet. Mijn vader heeft veel last van zijn ‘beenderen’, en zoekt daarom hulp bij de osteopaat. Mijn moeder wil graag wat kilo’s kwijt en een gezonder eetpatroon, waardoor zij de diëtiste bezoekt. Tot slot heeft mijn broer last van spraakproblemen, waarbij de logopedist hem momenteel ondersteunt.

We vonden het fijn om met zijn allen naar hetzelfde fysiocentrum te gaan, waardoor we hebben gezocht naar een partij die alles onder één dak aanbiedt! Na een uitgebreide zoektocht kwamen we bij ‘Fysiocentrum Sengers’ uit. En we zijn er allemaal ontzettend blij mee.

Fysiotherapie in Haaksbergen van de hoogste kwaliteit

We hebben voor Fysiocentrum Sengers gekozen omdat het een moderne en innovatie fysiopraktijk is. Ze maken gebruik van de 3D rugscan en de flexchair om lichamelijke klachten optimaal te behandelen. Daarnaast hebben ze een hoog succespercentage op de behandelingen. Ben je dus op zoek naar uitstekende fysiotherapie in Haaksbergen? Dan zit je zeker weten goed bij Sengers!

Osteopaat in Haaksbergen tegen gewrichtspijn

Mijn vader is ook erg tevreden over de manier waarop hij behandeld wordt door zijn osteopaat. Ze zijn eerst begonnen met het behandelen van zijn wervelkolom (omdat dit de centrale as in van het lichaam). Nadat deze weer functioneerde, zijn ze verder gegaan met het behandelen van zijn gewrichtspijn. De osteopaat pakt de volgende drie onderdelen aan:

 • Hij corrigeert de stand van de botten t.o.v. elkaar;
 • Hij corrigeert de drie dimensionale beweeglijkheid van de gewrichten;
 • Hij corrigeert de spierspanning

Diëtiste voor een bewust en gezond eetpatroon

Wil je gezonder leven met behulp van gezond, maar ook vooral lekker eten? Dan is mijn moeder erg te spreken over de diëtiste in Haaksbergen, ook bij Fysiocentrum Sengers. Momenteel werken ze samen met haar aan een bewust en gezond eetpatroon. Het mooiste van allemaal is dat ze nog steeds kan blijven genieten en ze het gezonde eten oprecht lekker vind. 

Logopedie in Haaksbergen voor therapie en advies

Zoals ik vertelde heeft mijn broer last van spraakproblemen. De afdeling logopedie helpt hem met het begrijpen en uiten van gesproken en geschreven taal. Ze kunnen daarnaast ook helpen met eten en drinken. Dit is namelijk ook een van de aandachtsgebieden. Ze hebben de behandeling persoonlijk op zijn problemen afgestemd, waardoor ook hij heel erg tevreden is. 

Waarom keren we altijd terug bij Fysiocentrum Sengers?

Er zijn meerdere belangrijke punten waardoor we iedere keer opnieuw kiezen voor deze fysiopraktijk. Ze beloven de onderstaande punten, en komen deze ook altijd na:

 • Snel van je klachten af
 • Binnen 48 uur geholpen
 • Moderne technieken zoals de 3D rugscan en flexchair
 • Gespecialiseerd in rugklachten
 • Speciaal RugFit programma
 • Hoog succespercentage
 • Persoonlijk advies
 • Groot aanbod specialisaties

Ben je dus op zoek naar een goede fysiotherapeut, osteopaat, diëtiste of logopedist in Haakbergen of omstreken? Dan weet je dat Fysiocentrum Sengers een goede keuze is!

https://fysiocentrumsengers.nl/