Passion 4 Web
Image default
Winkelen

Geef een tegeltje cadeau

Geef een tegeltje cadeau

Wil jij iemand een uniek cadeau geven? Geef dan een tegeltje! Het leuke is dat je het tegeltje helemaal zelf kan ontwerpen. Zo geef jij echt een persoonlijk cadeau.  Het fijne van een tegeltje zelf ontwerpen is dat je alle kanten op kan. Of je nu een tegeltje met tekst, foto of leuke stickers wil maken, alles is mogelijk. Om er voor te zorgen dat jij voorbereid aan de stag kan met je tegeltje, geven wij je alvast wat handige tips. 

Tegeltje ontwerpen

Wil je een tegeltje helemaal zelf ontwerpen? Kies dan eerst een thema. Op het moment dat jij de tegeltjes editor opent, krijg je de optie om een thema uit te kiezen. Wil je geen thema? Dan kies je voor een blanco tegeltje. Bij een thema kan je denken aan een delfts blauwe tegeltjes met bloemetjes patroontjes, oud Hollandse thema’s, thema’s voor de feestdagen, mooie achtergronden en thema’s voor bijvoorbeeld geboorte en feest. Kies het thema die jij het leukste vindt. Vaak is er al een foto of tekst toegevoegd aan het thema. Deze kan je gewoon aanpassen zoals jij het wil. Klik op het tekstkadertje en verander de tekst of verwijder het kader en voeg zelf een tekstvak toe. Je hebt ook nog keuze uit verschillende leuke lettertypes en kleuren om jouw tegel met tekst op te leuken.

Tegeltje cadeau geven

Een tegeltje cadeau geven is altijd een leuk idee. Het is een echt persoonlijk cadeau, zeker als je het tegeltje zelf ontwerpt. Je kan er een mooie foto, liefdevolle quote of grappige tekst op zetten. Maar wanneer geef je nou een tegeltje cadeau? Dit kan eigenlijk altijd. Maar denk ook eens aan het aankondigen van je zwangerschap of iemand vragen als getuigen voor je bruiloft. Ook kun je een mooi tegeltje geven tijdens de feestdagen, vader of moederdag, verjaardag, jubileum of pensioen. Wie ga jij verrassen met een leuk tegeltje?

Wat kan je er mee?

Met een tegeltje kan je verschillende kanten op. Je denkt natuurlijk al snel aan het ophangen van een tegeltje. Maar wist je dat je met een tegeltje nog meer kan doen? Je zou het tegeltje bijvoorbeeld kunnen gebruiken als onderzetter voor chocolaatjes of snoepjes.  Het is dan wel belangrijk om voor een Tegeltje met beschermlaag te kiezen, anders zal de opdruk kunnen vervagen. Kies dan ook voor het HD tegeltje. Dit geld ook wanneer je het tegeltje wil inmetselen, wil gebruiken als menukaart of misschien wel als naambordje. Wees creatief en maak van jouw tegeltje wat leuks! 

Standaard of HD Tegeltje

Er zijn twee tegeltjes opties waar je uit kan kiezen, een normaal tegeltje of een HD tegeltje. Maar wat is nu het verschil tussen een normaal tegeltje of een HD tegeltje. Een HD tegeltje heeft een extra glimmend beschermlaag. Hierdoor is het tegeltje krasvrij en blijft de opdruk langer zitten. Ook heeft het HD tegeltje een beter kleurintensiteit. Ideaal als je een foto in een zo mooi mogelijke kwaliteit wil laten bedrukken. Wil jij je tegel met tekst anders gebruiken dan binnen op hangen? Ga dan voor een HD tegeltje! 

 

Gerelateerde artikelen

De mooiste sieraden en accessoires vind je hier

Spaanse sloffen houden je warm

Eco Webshop: De Belgische Webshop Met Ecologische Producten