Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Glasproducten zijn stabiel en modern

Glasproducten zijn stabiel en modern

Glas vervult enkele belangrijke functies. Het beschermt tegen hitte, geluid en Uv-straling. Het scheidt kamers en laat u toe om veilig trappen en borstweringen te beklimmen. Het aantal producten van glaszetter Veghel is net zo gevarieerd als de voordelen ervan. Ze weerspiegelen het hele scala van dit veelzijdige materiaal. U kunt kiezen uit verschillende soorten glas die door glaszetter Veghel verwerkt en gemonteerd worden volgens uw behoeften.

Een greep uit het assortiment

Deze glaszetter in Veghel beschikt over een ruim aanbod aan glas zoals:

  • gelaagd veiligheidsglas
  • spiegelglas
  • bedraad glas
  • brandwerend glas
  • glas in lood

Glas in lood

Glas-in-loodramen geven een unieke sfeer aan uw huis. Door lichtveranderingen kunt u genieten van de kleur en de structuur van het glas. Glas in lood Geldrop heeft geschikt glas voor elke woning. Of het nu modern of klassiek is, door vele keuzes en soorten glas vindt iedereen zijn eigen smaak. Erkers, deuren en glasramen met lood kunnen huizen uit de jaren 30 herstellen in hun oude glorie.

De prijzen van glas in lood

Vanwege de arbeidsintensiteit die gepaard gaat bij de fabricage van glas in lood is de prijs afhankelijk van het aantal vakken waarin het verdeeld moet worden. Glas in lood Geldrop kan alle vormen die u wenst, maken. U kunt hen een ontwerp bezorgen, zodat zij u een offerte op maat kunnen afleveren.

Een nieuwe spiegel voor de badkamer

Vooral in de badkamer besteden mensen veel tijd aan persoonlijke hygiëne en allerlei cosmetische activiteiten. Om ervoor te zorgen dat de tijd aangenaam en efficiënt wordt gebruikt, zorgen de vakmensen van glaszetter Veghel ervoor dat u over hoogstaande spiegels kunt beschikken. Als u ze combineert met de nodige accessoires en goed geplande verlichting zult u van een ontspanningsmoment kunnen genieten in uw badkamer.

https://akkerglas.nl/