Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Hefbrug 4 koloms

U bent zojuist een garage gestart. Van jongs af aan heeft u al twee rechterhanden en u vindt het tijd om dit talent te gelde te maken. U heeft een mooi pand op een industrieterrein gevonden, gereedschap aangeschaft en natuurlijk heel wat blauwe overalls aangeschaft. EEn of twee belangrijke dingen ontbreken echter nog. En deze dingen zijn wel nodig om een écht succesvolle garage te kunnen runnen. We hebben het natuurlijk over een hefbrug 4 koloms of mobiele hefbrug. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten bij de aanschaf van deze zaken. Lees snel verder!

4 koloms hefbrug

Als u in uw garage fatsoenlijk aan de slag wilt met personenauto’s of minivans, dan heeft een hefbrug 4 koloms nodig. De hefbrug is relatief groot in omvang, maar door de extra ruimte die de brug inneemt, staat de brug wel steviger. En door de ruime opzet van de burg is het ook eenvoudiger werken. Apk’s of servicebeurten gingen nog nooit zo makkeliijk!

Mobiele hefbrug auto

Naast de 4 koloms hefbrug bestaat er ook nog een 2 koloms hefbrug. Deze mobiele hefbrug auto is een stuk kleiner dan de 4 koloms. Dat is vooral fijn als u wat minder ruimte in de garage heeft om een mobiele hefbrug auto te plaatsen. Maar denk niet dat de 2 koloms hefbrug onder doet voor de 4 koloms. Auto’s tot 5000 kilo gaan omhoog alsof het niks is.

Concluderend

Om een echt succesvolle garage te kunnen runnen mag een mobiele hefbrug van Leen van den Berg niet ontbreken. Kies afhankelijk van de grootte van uw garage voor een 4 koloms hefbrug of een 2 koloms hefbrug. Kies sowieso voor een van de twee. Daar ga u geen spijt van krijgen. Nu weet u alles over hefbruggen, succes met de garage en het zaken doen!

 

https://leenvandenberg.nl/