Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Het voordeel van particulier beleggen in vastgoed

Denkt u dat in vastgoed investeren alleen voor grote bedrijven is weggelegd? Dan heeft u het mis. U, als particulier, kunt wellicht meer verdienen dan u denkt. Maar zitten er dan geen risico’s aan beleggen? Zeker wel, maar de grootte van het risico bepaalt u zelf. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden die geen tot minimale risico’s hebben, zoals Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf geeft u de kans om in vastgoed te investeren. Hoeveel u wilt inleggen en hoeveel risico u wilt nemen, ligt geheel aan u.

Vastgoed investeren met zekerheid

Center Parcs Vastgoed geeft u de kans om als particulier te beleggen in vastgoed. De inlegmogelijkheden vindt u op de website, maar het inkomstenmodel blijft hetzelfde. U kunt kiezen voor 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Het maakt dus niet uit of de woningen wel of niet verhuurd worden, omdat deze inkomsten gegarandeerd zijn. Daarnaast hoeft u ook niet uw hoofd te breken over onderhoud of over beheer. Dit valt allemaal onder Center Parcs Vastgoed. Een helder plaatje met zekerheid, maar voor het eerst in vastgoed investeren kan een grote stap zijn. Om het makkelijker te maken voor een particulier om te beleggen in vastgoed biedt Center Parcs Vastgoed, naast dit fantastisch bod, ook een professionele adviseur aan die u stap voor stap begeleidt en al uw vragen beantwoord.

Waarom Center Parcs Vastgoed

Het bod dat u wordt gegeven is van zichzelf al fantastisch. Het is laagdrempelig en biedt zekerheid. Mocht u nog niet zijn overtuigd om als particulier te beleggen in vastgoed, dan is de beste reden om met Center Parcs Vastgoed in zee te gaan, het bedrijf zelf. Dit aanbod bestaat al jaren en is rendabel. Daarnaast heeft het bedrijf enorm veel ervaring, waardoor het een betrouwbaar imago als investeerder heeft opgebouwd. En dat is het allerbelangrijkste in investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/