Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Hier geniet je van verse Japanse sushi in Tilburg

Als je op zoek bent naar de lekkerste sushi van Tilburg, ga je eten bij Japans restaurant Banzai. Dit restaurant bevindt zich in het centrum van Tilburg en is goed te bereiken vanaf het station. Je kunt hier in Tilburg terecht vanaf 12.00 uur ’s middags, waardoor je dus ook tijdens een dagje shoppen kunt genieten van de lekkerste sushi voor lunch. De uitgebreide menukaart bevat een variatie aan zowel warme als koude gerechten. Of u nu vegetarisch eet of niet; voor iedereen zijn is er wat lekkers te vinden op de kaart van dit Japanse restaurant.

In dit restaurant kom je volledig in Aziatische sferen

Restaurant Banzai is al sinds jaar en dag een begrip voor de lekkerste sushi die je in Tilburg kunt vinden. In dit sfeervolle restaurant met Japanse ambiance kun je genieten van allerlei versbereide gerechten met heerlijke smaken. Geniet van de goede service en de verschillende gerechten die je op de menukaart vindt. Heb jij speciale wensen of vragen? Het personeel denkt graag met je mee en houdt zoveel mogelijk rekening met jouw wensen. Zo weet je zeker dat het een middag of avond uitgebreid genieten is in dit restaurant. Dankzij het all-you-can-eat-concept kun je tot wel twee uur lang onbeperkt genieten van alle versbereide Japanse gerechten. Op de website van het restaurant vind je de spelregels betreffende dit concept terug.

Reserveer je tafel direct online en bekijk de uitgebreide menukaart

Heb jij zin om een avond uitgebreid te genieten in Japanse sferen? Bij restaurant Banzai geniet je van de lekkerste sushi in heel Tilburg en omstreken. Ook verschillende warme gerechten vind je terug op de menukaart. Denk hierbij aan kip- en andere grillgerechten, diverse groentes en gefrituurde garnalen. Het plaatsen van een reservering doe je eenvoudig via de website. Het restaurant is dagelijks geopend, behalve op woensdag.

https://www.restaurantbanzai.nl/