Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Huur een unieke feestlocatie bij deze specialisten uit Maastricht

Bent u op zoek naar dé ideale feestlocatie in Maastricht? Waarom zou u uw feest niet vieren op een van de prachtige schepen van Rederij Stiphout? U zorgt dan voor een chique én unieke locatie en organiseert zo een geweldig bedrijfs-, huwelijks- of verjaardagsfeest! U kunt bij deze experts terecht voor verzorging van A tot Z. Naast een unieke locatie voor uw feest kunt u deze specialisten ook benaderen voor een themacruise of andere soorten entertainment.

Bij deze specialisten kunt u terecht voor een compleet verzorgd feest

Als u kiest voor een unieke feestlocatie van deze specialisten in Maastricht, wordt uw feest van top tot teen verzorgd. U kiest zelf uit de verschillende arrangementen die worden aangeboden. Zo kiest u voor de verzorging van overheerlijke maaltijden en kunt u zelfs kiezen voor een complete all-inclusive behandeling. Bij aankomst worden uw gasten verwelkomt met een overheerlijke cocktail. Welke drankjes en gerechten er geserveerd worden besluit u helemaal zelf, enkel buitenlands gedistilleerde dranken zijn uitgesloten. Tijdens de vier uur durende rondvaart bedienen de enthousiaste medewerkers al uw gasten met een glimlach. U kiest zelf welke tijd de rondvaart vertrekt. Ook kiest u wanneer de maaltijden worden geserveerd.

Voor meer informatie neemt u contact op met de specialisten

Deze specialisten in Maastricht bieden niet alleen een perfecte feestlocatie, u kunt ook kiezen om deel te nemen aan een prachtige rondvaart! Zij bieden diverse arrangementen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de historische Vaarroute door de binnenhaven van Maastricht, de Rondvaart op de Maas, een compleet verzorgde dagtocht naar Luik of zelfs een romantische Saturday Night Dinner Cruise. De specialisten bieden diverse middag- en avondboottochten aan. U kiest voor een lunch-, dinner- of moonlightcruise. Zo ontdekt u de omgeving op een zeer speciale manier die u nooit zult vergeten! Neem vandaag nog contact op met de specialisten. Zij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden.

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw hovenier in Etten-Leur voor tal van diensten

Jouw scrapbook kopen doe je bij deze hobbyexpert

Kies voor optimale veiligheid en comfort met Timberland werkschoenen