Passion 4 Web
Image default
Attracties

In de indoor speeltuin van dit avonturenpark nabij Tilburg beleeft iedereen een onvergetelijke dag

Bent u op zoek naar een leuke indoor speeltuin in de buurt van Tilburg? Dan vindt u die bij Kids Wonderland in Molenschot! Hier kunnen de kinderen zich uitleven met de vele speeltoestellen en verschillende attracties. Kinderen tot en met twaalf jaar ervaren hier gegarandeerd de tijd van hun leven. Naast een indoor speeltuin, vindt u bij Kids Wonderland nabij Tilburg ook een omvangrijke buitenspeeltuin met uitdagende en natuurlijk ook veilige toestellen. Bent u op zoek naar het leukste uitje in de buurt van Tilburg? Stop dan met zoeken en plan vandaag nog uw bezoek met de kinderen bij dit prachtige avonturenpark in Molenschot.

Dé plek voor een kinderfeestje voor uw zoon of dochter

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u hem of haar een geweldige verjaardag bezorgen? Dan is de indoor speeltuin van Kids Wonderland dé plek om die te vieren. Niet alleen geniet uw zoon of dochter met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes van talloze speeltoestellen en attracties; ze kunnen ook volledig én gezellig ontspannen in de horecagelegenheid van het park. Zowel binnen als buiten serveren de medewerkers lekkere hapjes en drankjes. Wanneer u een arrangement voor een kinderfeestje boekt, krijgen u en de kinderen een speciaal gereserveerde tafel. Hier kunnen de kinderen gaan zitten wanneer ze willen en even uitrusten tijdens het spelen. Is het dagje uit afgelopen? Dan krijgt de jarige een leuk cadeautje mee naar huis!

Ook ideaal voor schoolreisjes

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een schoolreisje? Dan is de indoor speeltuin van Kids Wonderland, niet ver van Tilburg, natuurlijk ook ideaal! Ook hiervoor bieden ze uitgebreide arrangementen, waarbij de begeleiders gratis naar binnen mogen en de bussen en auto’s zonder kosten geparkeerd mogen worden. Bent u benieuwd naar alle andere opties voor uw klas of school? Bekijk dan de website van dit avonturenpark en boek uw complete arrangement!

https://www.kidswonderland.nl/