Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Laat een zegelring met familiewapen maken

Wilt u een familiewapen zegelring laten ontwerpen? Zegelring voor u is een gecertificeerde juwelier die graag met u meedenkt bij het samenstellen van een ring met een gegraveerd familiewapen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een zegelring voor dames te laten maken, die van generatie op generatie in de familie kan worden doorgegeven. Als u van vader op zoon een ring met gravure wilt doorgeven, dan is een zegelring voor heren van goud een geweldig cadeau en een kostbare herinnering.

Een familiewapen zegelring volgens de regels ontworpen

Handgemaakte zegelringen met een familiewapen of initialen hebben veel betekenis voor de drager en worden vaak voor een speciale gelegenheid ontworpen. Deze ringen dienen meestal als uniek erfstuk dat lang mee zal gaan in de familie. Zegelring voor u begeleidt u zowel bij het ontwerpen van de ring als van de gravure. Het familiewapen wordt naar uw wensen en volgens de heraldische regels ontworpen door de heraldisch tekenaar. Duitse edelsteengraveurs brengen vervolgens de gravure aan.

Laat een zegelring dames of een zegelring heren goud ontwikkelen

Het maken van een zegelring is een zeer specialistisch vak, dat deze heraldisch juwelier als geen ander beheerst. In de zegelring kunt u elementen als karakter, familie of historie laten verwerken. U heeft de keuze uit edelmetalen als witgoud, roségoud, platina en geelgoud en uit edelstenen in verschillende kleuren, waaronder agaat, toermalijn en citrien. Door de toevoeging van een persoonlijke gravure ontstaat een luxe zegelring dames of een tijdloze zegelring heren goud die gezien mag worden.

Zegelring voor u komt graag op locatie of bij u thuis langs voor een deskundig advies en neemt voorbeelden mee, zodat u een goede indruk krijgt van de kwaliteit. Bij deze gelegenheid bespreekt de juwelier met u de mogelijkheden voor een zegelring met een persoonlijk karakter, die eindeloos zijn. Een familiewapen zegelring verbindt niet alleen familietraditie en geschiedenis, maar is ook een modieus accessoire!

https://www.zegelringvooru.nl/

Gerelateerde artikelen

Een airco

kraamvisite

Wat is Videoland?