Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Lampen voor binnen en buiten volop verkrijgbaar bij DirectLampen

Vloerlamp Thurso van het merk Mexlite is een echte must-have. Je zult er direct een filmlamp in herkennen. Plaats de Thurso in de living, je kantoor of de slaapkamer en je waant je voortaan op je eigen filmset. De hoofdrol? Die is natuurlijk voor jou weggelegd! De Thurso is gemaakt van zwart metaal en hij geeft warm licht af. De standaard is in hoogte verstelbaar. Met de vier kleppen kun je de intensiteit van het licht beïnvloeden. Een lamp als deze kun je vandaag nog online bestellen op directlampen.nl. Naast Mexlite zijn populaire merken van deze online winkel Trio Leuchten, Expo Trading, Nordlux, Light&Living en Leitmotiv.

Je kunt per merk zoeken in het aanbod van DirectLampen. Het is ook mogelijk een van de volgende categorieën te raadplegen:

  • binnenverlichting;
  • buitenlampen;
  • LED;
  • per ruimte;
  • woontrends;
  • toebehoren;
  • merken.

Als je een functionele plafondlamp nodig hebt, kies je eerst voor binnenverlichting en vervolgens klik je op plafondlampen. Het assortiment dat nu resteert, is onderverdeeld in een aantal stijlen: landelijk, klassiek, industrieel en design. Vind je dit lastig kiezen? De tweede classificatie helpt je vast beter op weg: badkamer, LED plafondlampen, hanglampen, plafonnieres en spotjes.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je vooral de kleur van de lamp erg belangrijk vindt en dat je bijvoorbeeld alle bronzen plafondlampen zou willen bekijken. Kies dan na ‘plafondlampen’ voor ‘brons’. Een bronzen lamp die eruit springt, is de vintage drielichts van Light&Living. De drie spotjes zijn bevestigd op een houten balk van 65 cm lang. De verweerde kappen en de tandwielen zorgen voor een stoere uitstraling. De spotjes kun je kantelen en draaien; zo zorg je ervoor dat de complete ruimte verlicht wordt.
 

Is het de eerste keer dat je zelf een lamp gaat ophangen? DirectLampen kan je erbij helpen. Op de site staan een aantal blogartikelen. Een ervan gaat over het bevestigen van verlichting in huis. Lees het eens door, je zult er veel aan hebben!

https://www.directlampen.nl/