Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Leren flyboarden met Flyboardschool Amsterdam

Hou jij wel van een adrenalinekick? Ben jij graag actief en ben je op zoek naar manieren om lekker actief in het water te zijn? Bij Flyboardschool Amsterdam kun jij leren flyboarden! Dat is een watersport met een waterscooter. Aan de hand van twee sterke waterstralen kan de sporter hoog boven het water zich voortbewegen. Tijdens het flyboarden sta je op een speciale plank met aan de onderste zijde twee straalpijpen. Deze is via een lange waterslang aan de waterscooter verbonden. Met Flyboardschool Amsterdam kun jij deze watersport leren. Wij zijn de enige flyboardschool in Nederland die jou kan leren flyboarden vanaf een boot.

Een ervaring om nooit te vergeten

Bij Flyboardschool Amsterdam kun jij op een leuke en veilige manier leren flyboarden. We beginnen met jou te leren de balans te behouden op het flyboard. Flyboarden is namelijk pas echt leuk als je goed kunt blijven staan. Het doel is natuurlijk om lekker over het water te vliegen en niet om er telkens in te vallen! De technieken die je nodig hebt om jouw lichaam op een dusdanige manier te laten bewegen zodat je kunt blijven staan, hebben de meeste mensen al snel onder de knie. Zodra jij dit ook onder de knie hebt begint het pas echt spectaculair te worden. Zo wordt leren flyboarden met Flyboardschool Amsterdam een onvergetelijke ervaring.

Meer weten?

Lijkt het jou wel wat om te leren flyboarden? Bezoek dan onze website eens voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-17766444.

https://www.flyboardschoolamsterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Peuterspeelzaal Utrecht

Met testautomatisering bent u klaar voor elke situatie

Maak gebruik van een professionele glazenwasser Amsterdam tegen een scherpe prijs!