Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Longi zonnepanelen

Longi zonnepanelen zijn zonnepanelen van een bepaald merk. Ze zijn van een super goede kwaliteit en kwamen erg positief uit de zonnepanelen test. Het zijn de zonnepanelen die op nummer een staan van de beste kwaliteit en goed betrouwbare producent ter wereld. De producent heet Mono-Kristallijn panelen. Ook produceren zij als een van de enigen hun eigen panelen.

WP zonnepanelen longi

De meeste Longi zonnepanelen produceren ongeveer 275 tot 320 Wp. Wp is de hoeveelheid watt wat een zonnepaneel kan opbrengen. Een zonnepaneel is namelijk een paneel dat door middel van de zon energie opbrengt in wattage. De zonnepanelen met dus de meeste Wp brengen de meeste energie op. Deze Longi zonnepanelen zijn wel duurder, omdat er duurder materiaal in zit. Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 3500 kWp per jaar en dat heeft dus ongeveer 4000 Wp nodig.

Kosten van Longi zonnepanelen

De Longi zonnepanelen kosten tussen de 200 en 300 euro om te kopen. Een zonnepaneel met meer Wp kost 300 tot 500 euro. Ze zijn dus een stuk duurder dan de Wp omhoog gaat. Ook als je de opbrengst mee rekent in de Longi zonnepanelen zijn deze duurder. Ook de omvormers van de zonnepanelen zijn vaak duurder van de duurdere Longi zonnepanelen.

Eigen Longi zonnepanelen

De zonnepanelen die Longi zelf maakt zijn te herkennen aan de kwaliteit natuurlijk, maar ook aan de panelen. Het gaat om zwarte panelen met bekende witte strepen. Hiermee willen ze luxe uitstraling geven. Het frame van de zonnepanelen zijn een 40 mm frame. Dit is erg belangrijk voor als je in Nederland woont, omdat deze frames tegen stevige weersomstandigheden kunnen. Ook zijn deze frames makkelijk te installeren op de daken van Nederland. Wil je zonnepanelen op je dak? Dan zijn Longi zonnepanelen een goede optie. Zonnepanelen zijn daarnaast erg goed voor de waarde van je woning en je denkt mee aan een duurzame toekomst. Je gebruikt het milieu namelijk om energie van te maken zonder het milieu of iets te beschadigen. Daarom dat je nu ook steeds meer zonnepanelen ziet verschijnen op de daken van huizen. Het is namelijk een investering die zich terugverdient, maar ook mee denkt aan de toekomst en het milieu.

https://nl-zonnepanelen.nl/product-category/zonnepanelen/longi/

Gerelateerde artikelen

Leren flyboarden met Flyboardschool Amsterdam

Beste speakers voor thuis

Laat je verrassen door de producten van borreldoosje.nl