Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Maak jouw rittenregistratie makkelijker

Wanneer jij een auto bij de zaak hebt staan of zakelijk rijdt in jouw privé auto, moet je er van uitgaan dat je altijd alle ritten die je maakt bij moet houden. Wanneer een auto op jouw bedrijfsnaam staat, ben je wettelijk verplicht om een rittenregistratie bij te houden. Een rittenregistratie houdt al jouw ritten bij en zorgt ervoor dat jij jouw administratie op orde hebt. Dit is echter een hele klus, iedere rit moet handmatig worden bijgehouden en vervolgens doorgegeven worden aan de administratieve medewerker. Daarnaast moet hij ten alle tijden up to date zijn: de rittenregistratie kan namelijk op ieder moment opgevraagd worden door de Belastingdienst en dan moet je wel je zaken op orde hebben. Vind jij het bijhouden van een rittenregistratie ook zoveel gedoe? Maak dan gebruik van de handige app van Linqo.

 

Automatiseer jouw rittenregistratie en bespaar tijd

Het ontvangen van een boete is natuurlijk nooit leuk, hoe groot of klein deze ook is. Als je dan ook nog eens de boete ontvangt doordat jij jouw rittenregistratie niet op orde had, is dat dubbel balen. Met de app van Linqo bespaar jij jezelf deze boete. De app is ontzettend handig doordat je niet alleen je rittenregistratie hiermee automatiseert, maar ook krijg je inzicht in het efficiënt indelen van jouw wagenpark en het brandstofverbruik. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in het rijgedrag van jouw werknemers. De Linqo app geeft jou ook verbeterpunten waar je echt mee aan de slag kan om kosten te besparen. Hoe meer data je Linqo laat verzamelen, hoe meer inzicht je krijgt. Dat kan je ontzettend helpen met maken van bepaalde beslissingen. Al deze informatie heb jij dan eenvoudig op één plek. 

Meer weten over Linqo? 

Linqo maakt gebruik van geavanceerde technologie. Zo wordt er met GPS monitoring bijgehouden waar het voertuig zich bevindt en wie er rijdt. Dit geeft je inzicht in de beste routeplanning en laat je taken controleren en bijsturen. Download vandaag nog de Linqo app en voorkom die onnodige boetes.

 

https://linqo.nl/

Gerelateerde artikelen

Brievenbus Cadeau van Brievenbusbanket.nl

Wat is vapen?

Laminaat geschikt voor in de keuken? Zeker wel!