Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Maak van jouw keuken een droomplek

Het hart van het huis

De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Een plek waar je als familie samenkomt om te genieten van gezellige diners. Daarom is het belangrijk om jouw keuken zo in te richten dat het ook deze gezelligheid en de sfeer van het huis uitstraalt. Vind je het belangrijk om met een hoop mensen aan tafel te kunnen zitten en lang na te tafelen? Of ben jij meer het type van een snelle maaltijd maar wel uitgebreid borrelen aan de bartafel?

De basis van jouw interieur

De keuken kun je ook wel zien als de basis van jouw huis. Welke stijl heeft jouw keuken? Heb je een landelijke of juist een moderne keuken? Kies hier goed je meubels bij uit om zo voor een stijlvol geheel te zorgen. Niet alleen de eettafel en eetkamerstoelen zijn hierin belangrijk, maar met accessoires of een mooie lamp kun je ook goed de stijl bepalen voor jouw keuken en eethoek. De moderne keukens zijn momenteel ontzettend populair. Zwart, marmer en gouden details zie je veel terug. Ben je nog op zoek naar meubels die hier mooi bij aansluiten? Dan zit je bij het merk Richmond Interiors wel goed. Het merk biedt hotel chique woonitems en maakt gebruik van luxueuze materialen. 

Aan tafel

De eettafel is de basis voor de eethoek. Belangrijk is wel de tafel goed af te stemmen op de stijl van de keuken. Gelukkig heb je tegenwoordig een groot aanbod aan eettafels en dus ruime keuze in de stijl, kleur, het materiaal en zelfs de vorm. Wil je gezelligheid creëren? Ga dan voor een ronde eettafel. Zo heb je contact met iedereen die aan tafel zit en kun je al je tafelgenoten goed zien. Heb je een smallere woning, dan is de rechthoekige eettafel of de ovale eettafel geschikter. Tafels zijn er in allerlei verschillende opties. Erg populair zijn nog steeds de mangohouten tafels met een stalen onderstel. Verder heeft marmer haar comeback gemaakt. Met een marmeren eettafel creëer je een chique sfeer.

Genoeg aanbod dus in meubels. Ook met eetkamerstoelen kun je een hoop kanten op. Welke stijl heeft jouw keuken en wat voor type meubels pa