Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Met baby op droomvakantie in Zuid-Amerika: 3 tips & tricks

Jij bent van plan om met je baby te gaan kamperen in de tropische jungle, om voor enkele maanden te backpacken door Zuid-Amerika of om gewoonweg af te reizen naar Brazilië. Maar hoe bereid je jouw kleintje én vooral jezelf hier het best praktisch op voor? Wel, dat leggen we je graag uit aan de hand van drie tips & tricks. Ontdek wat we voor jou in petto hebben:

 

TIP 1 – Boten, Bergen, Beweging

De volgende voorbeelden van bewegingsziekte (in de volksmond spreken we vaak over reisziekte) klinken je vast bekend in de oren: zee-, wagen- en luchtziek. Al ben je er zelf nog niet direct mee in aanraking gekomen, dan is het wel iemand in jouw omgeving die zich opeens wat minder voelde tijdens die ene bustocht.

Ook is bewegingsziekte niet zo’n onvermijdelijke zaak in Zuid-Amerika. Jij of één van je gezinsleden zal ongetwijfeld geconfronteerd worden met één van bovenstaande ongemakken. Voorzie daarom zeker wat extra ruimte in je bagage om de reispillen te kunnen opbergen. Je neemt er beter een paar te veel dan te weinig mee.

 

TIP 2 – Snoozen, Snurken, Slapen

De tweede tip houdt rekening met het natuurlijke slaapvermogen. Je gaat voor enkele weken of maanden weg dus een optimale nachtrust is belangrijk om ten volle van de vakantie te kunnen genieten. Niet alleen jij hebt hier nood aan, maar ook jouw baby.

Een slaaptentje kan hierbij helpen. Het zorgt voor geborgenheid en je kleintje kan ergens thuiskomen. Aangezien het een eigen plekje heeft dat bovendien multifunctioneel inzetbaar is. Behalve als slaapplaats kan je het tentje gebruiken als box om hem/haar even te laten ontspannen. Nog een laatste voordeel is dat het beschermt tegen allerhande beestjes. Wat maakt dat het toch maar mooi meegenomen is.

 

TRICK 3 – Dienstig, Dichtbij, Dragen

Een must-have en dus zeker niet te vergeten benodigdheid is de draagdoek; ideaal voor jouw baby op reis.  Een absolute aanrader wanneer je samen met je baby buitenshuis vertoeft. Maar waarom geven we deze trick mee?

Je hebt namelijk je kindje overal dichtbij en dit zonder je handen te moeten inschakelen. Een win-winsituatie voor jullie beide zonder enige last te hebben van elkaar. Tegelijkertijd profiteer je van het dichte contact dat hetzelfde omhulde gevoel opwekt als tijdens de zwangerschap.

Met deze drie tips & tricks hopen wij jou klaargestoomd te hebben voor jouw droomvakantie naar Zuid-Amerika én dit met baby. Je zal al heel wat geruster op reis kunnen vertrekken, neem het van ons aan!

Gerelateerde artikelen

Tips voor het verkopen van jouw producten op Amazon

Mediator

Videoproductiebedrijf SK Productions