Passion 4 Web
Image default
Toerisme

Met vrienden een dagje weg in de omgeving van Nijmegen

Heeft u een grote vrienden- of vriendinnengroep waarmee u graag een dagje weg gaat in de omgeving van Nijmegen? Dan zijn er een hoop opties, want de omgeving van deze stad is prachtig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondleiding over de wijngaard van Wijngaard de Plack? Als u en uw vrienden of vriendinnen wel van een wijntje houden, zijn jullie hier gegarandeerd aan het juiste adres. Voor een leuk dagje weg bezoekt u deze wijngaard in Groesbeek, dat net als Nijmegen in Gelderland ligt. Naast dat u hier een rondleiding krijgt, kunt u uiteraard ook een arrangement voor een wijnproeverij boeken. Tijdens deze proeverij krijgt u tot wel vijf verschillende wijnen om te proeven, uiteraard onder het genot van brood en kaas.

Ook actieve uitjes zijn mogelijk bij deze wijngaard

Wilt u tijdens uw dagje weg in de omgeving van Nijmegen ook graag actief bezig zijn? Ook dat kan bij Wijngaard de Plack in Groesbeek. U kunt vanaf hier namelijk diverse wandelroutes volgen, waarbij u langs de mooiste gebieden wandelt. Maar dat is nog niet alles, want het is ook mogelijk om fietsen of zelfs steppen te huren. Samen met uw vrienden- of vriendinnengroep beleeft u zo een mooie middag. Bij terugkomst op de wijngaard kunt u er vervolgens voor kiezen om aan tafel te schuiven voor een compleet verzorgde barbecue. Gaat u juist in de ochtend wandelen, fietsen of steppen? Kies dan voor een verrukkelijke boerenlunch. Uiteraard wordt hierbij ook een glaasje wijn ingeschonken.

Ontdek de mogelijkheden op de website

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze wijngaard in Gelderland? Bezoek dan de website van Wijngaard de Plack en ontdek de opties. Bij specifieke vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met de eigenaren van deze wijngaard. U bereikt hen via de contactgegevens die op de contactpagina op de website staan.

https://wijngaarddeplack.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet op een prachtige camperplaats in Zeeland

Taxi van Schiphol naar Den Bosch

Overnachten in unieke groepsaccommodatie in Brabant