Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Ontdek de bezienswaardigheden in de buurt van deze camping aan een meer in Tsjechië

Wil je graag kamperen op een kleinschalige camping aan een meer in Tsjechië? Dan moet je bij Camping de Regenboog zijn. Deze plek is gelegen op 725 kilometer afstand van Arnhem, waardoor je al binnen één dag op je bestemming arriveert. Op deze camping doet het recreatieteam er alles aan om zowel jong als oud een heerlijke vakantie te laten beleven. Bovendien zijn er in de omgeving voldoende bezienswaardigheden om je meerdere weken te vermaken. Van natuur tot steden, pretparken en dierentuinen: er is van alles te zien en te beleven. Ben je benieuwd welke activiteiten jij en je gezin kunnen ondernemen? Lees dan verder!

De must-sees in de omgeving van deze camping

Camping de Regenboog is gelegen aan een klein meer in Tsjechië. Het is daarom een zeer geschikte plek als je van zwemmen of een ontspannen vaartochtje houdt. Op de camping vind je bovendien een speeltuin, tafeltennistafel, voetbalveld, jeugdhonk en meer. Ook een bezoek aan de vele must-sees in de omgeving van de camping mag niet ontbreken. Zo bevind je je op deze camping midden in de natuur. Deze grenst namelijk aan het natuurgebied Ceske Svycarsko, waar je prachtig kunt wandelen. Ook natuurgebieden met rotsformaties, kloven en grotten zijn dichtbij. Ga je liever een stad verkennen? Dan rijd je in één uur naar de steden Liberec en Decín. Dit zijn dé plekken voor een bezoek aan een shopping mall of een watersportactiviteit.

Beleef het zelf

Kortom: deze camping aan een meer in Tsjechië is rijk aan bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving. Op de website van Camping de Regenboog lees je meer over de uitstapjes in de regio. Ter plekke staat het team bovendien altijd voor je klaar om je van advies te voorzien. Reserveer direct je kampeerplaats of volledig verzorgde accommodatie via het reserveringsformulier. Je hebt de keuze uit meerdere comfortabele verblijven!

https://www.campingregenboog.nl/home/