Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Ontdek de charme van groepsaccommodaties in Gelderland

Stel het u eens voor: u en uw geliefden, samen genietend van de rust en ruimte van het prachtige Gelderlandse landschap. Voor grote groepen die op zoek zijn naar een unieke vakantiebeleving, bieden groepsaccommodaties in Gelderland dé uitkomst. Met name in het pittoreske Gelselaar, gelegen in het hart van de Achterhoek, treft u vakantieboerderijen aan waar traditie en comfort hand in hand gaan. Het samenzijn wordt in deze regio gevierd: of het nu gaat om een familieweekend, een vriendenreünie of een zakelijke retraite.

Veilig en zorgeloos: uw caravan of camper stallen

Bent u een trotse eigenaar van een caravan of camper en wilt u deze veilig stallen tijdens uw verblijf? Of wilt u uw caravan of camper stallen zolang u niet zelf op vakantie bent? Goed nieuws! Bij de boerderij hoort een stalling die aan al uw wensen voldoet. Deze loods is niet alleen ruim en goed toegankelijk, maar is tevens vrij van dierengeuren. Bovendien is het volledig afgeschermd voor ongedierte en gevogelte. U kunt er dus op vertrouwen dat uw caravan of camper in uitstekende conditie blijft, terwijl u geniet van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft.

Een oase van belevingen wacht op u

Aarzel niet langer en gun uzelf en uw geliefden een verblijf in een van de prachtige groepsaccommodaties in Gelderland. De omgeving biedt een schat aan activiteiten, van wandelroutes door de ongerepte natuur tot sfeervolle dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. En voor diegenen die in alle rust willen vergaderen of brainstormen: de stallen zijn omgetoverd tot een serene vergaderlocatie. Dus of u nu met collega’s, vrienden of familie komt, Schuppen Recreatie verzekert u van een onvergetelijke tijd in het hart van de Achterhoek. Wilt u uw verblijf reserveren? Neem eens een kijkje op de website schuppenrecreatie.nl en bekijk of uw gewenste data beschikbaar zijn.

https://www.schuppenrecreatie.nl/