Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Op vakantie in eigen land: logeren bij de boer in Zeeland

Wilt u op vakantie in eigen land? Dan is logeren bij de boer in Zeeland een aanrader. Dat is namelijk weer eens wat anders dan slapen in een tent, in een hotel of in een vakantiehuisje. U geniet van een heerlijke vakantie in de buitenlucht en kunt kennismaken met het boerenleven door bijvoorbeeld de dieren te voeren of een rondje mee te rijden op de tractor. Daarnaast is er in Zeeland volop prachtige natuur te vinden. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen en even helemaal tot rust komen.

Genoeg te beleven op de boerderij en in de omgeving

Logeren bij de boer in Zeeland kan bij Appartement de Graanzolder. Hier overnacht u in een luxe appartement dat van alle gemakken voorzien is. Vervolgens kunt u allerlei leuke activiteiten op de boerderij doen om meer te leren over het boerenleven. Dat is leuk voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook om met kinderen te doen. Daarnaast is het appartement in de buurt van het strand en zijn er diverse cafés en restaurants in de omgeving. Er valt dus genoeg te beleven tijdens een vakantie bij Appartement de Graanzolder.

Een luxe appartement dat van alle gemakken voorzien is

U kunt met maximaal vijf personen in het appartement verblijven. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een keuken die van alle gemakken voorzien is en zijn er een wasmachine en droger, zodat u ook de was kunt doen. Verder is er een luxe badkamer met vloerverwarming. Natuurlijk is het appartement voorzien van wifi en kabeltelevisie. Het zal u tijdens uw verblijf bij Appartement de Graanzolder dan ook aan niets ontbreken.

Boek nu een verblijf

Wilt u logeren bij de boer in Zeeland en lijkt Appartement de Graanzolder u wel wat? Boek dan een verblijf via de website om er zeker van te zijn dat het appartement beschikbaar is wanneer u op vakantie wilt. U zult met uw partner of met het hele gezin zeker genieten van een heerlijke vakantie bij de boer!

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van een karpervisvakantie op een prachtig recreatiepark

Groepsreizen op maat: ook iets voor jou?

Kom tot rust tijdens een heerlijke vakantie in Ouddorp