Passion 4 Web
Image default
Entertainment

Op zoek naar een unieke en gezellige feestlocatie in Roosendaal?

Bent u op zoek naar die unieke en gezellige feestlocatie in Roosendaal? Zoek dan niet verder. Natuurlijk is de Black Horse al in de wijde omtrek bekend van de spannende bingo avonden, maar wist u dat het ook een gezellige en sfeervolle feestlocatie is? Er zijn maar liefst drie mooie en compleet ingerichte zalen die van alle gemakken voorzien zijn. Dus of u nu op zoek bent naar een locatie voor een romantische trouwerij of een ontspannen bedrijfsfeest: het kan bij de Black Horse.

Alle gemakken..?

De Black Horse regelt alles. Als dé feestlocatie van Roosendaal doen ze hun best om u een onvergetelijke avond te bezorgen en ze nemen u daarbij graag het werk uit handen. Wilt u wat lekkere en eenvoudige hapjes op tafel? Geen enkel probleem. Liever een heerlijk uitgebreid warm of koud buffet voor al uw gasten? Komt voor elkaar. U kunt het zo gek niet bedenken of het is bespreekbaar én natuurlijk uitvoerbaar. Of u nu 10 gasten heeft of 500. Nieuw bij de Black Horse zijn de verschillende feestarrangementen. Voor een vast bedrag per persoon is alles geregeld: onbeperkt drinken en lekkere snacks. Ook hier heeft u weer de voordelige keus tot aan het luxe arrangement. Makkelijk in de planning en natuurlijk overzichtelijk voor de portemonnee.

Dé feestlocatie van Roosendaal… en omstreken!

Black Horse is door zijn centrale ligging natuurlijk niet alleen een ideale feestlocatie in Roosendaal, maar ook vanuit Breda en Bergen op Zoom bent u er zo. De locatie is heel makkelijk te bereiken. Met de auto bent u er zo en ook met het openbaar vervoer is Black Horse prima te bereiken: na nog geen 10 minuten lopen van het station, staat u voor de deur en kan het feest beginnen.

https://blackhorse-roosendaal.nl/