Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Pimp je logeerkamer!

En een logeerkamer, dat is alles, maar niet gezellig. Hoe goed dat je ons gevonden hebt. Omdat: We hebben ons zo’n beetje in de omgeving van de logeerkamer bedacht. Van het goede bed over het WLAN-wachtwoord tot de juiste decoratie (heeft u ze nodig?), onze gids is het best gesorteerd. Maar wees voorzichtig: niet overdrijven. Anders willen je geliefden helemaal niet naar huis….

 
 

Een goed bed

Actieve dagen, korte nachten, goed eten: Slapen is vaak zo’n ding als je op reis bent. Dus trakteer uw gasten op de allerbeste hardware – en koop het mooiste en grootste bed dat uw budget zich kan veroorloven voor uw logeerkamer. Nieuw of gebruikt, ongeacht – men moet altijd vers zijn: De matras. Dus zoek uw oude, versleten matrassen op en zorg voor een goede vervanging van uw logeerkamer. Tip! Het is het beste om de nieuwe matras vooraf uit te proberen.

Mooi beddengoed, dekens en kussens

Een goed bed heeft goed bedlinnen nodig – maar de gastheren kiezen vaak het oudste bedlinnen dat hun garderobe te bieden heeft voor het gastenbed. En ze realiseren zich niet eens dat hun gasten een extra kussen of deken willen.

Voor een droom van een gastenbed raden wij u aan:

  • Schoon, vers beddengoed – bij voorkeur van hoge kwaliteit en zo nieuw mogelijk. En natuurlijk gestreken, in ieder geval de kussenslopen. (Beddengoed waarin uw familie al 20 jaar lang overnacht, kan beter als erfstuk in de kast blijven liggen.)
  • Gezellig gewatteerde bedden – het beste wasbaar en geschikt voor zomer en winter.
  • Voldoende groot beddengoed – dekbedden zijn het beste in de comfortgrootte 155 x 220 centimeter.
  • Kussens en extra kussens – omdat je nooit weet of je dierbaren liever plat of pluizig slapen. Zelfs degenen die nog steeds lezen of TV kijken in bed zullen blij zijn met veel kussens.
  • Extra dekens – zodat uw gasten niet bevriezen.

Tip! Beddengoed en gastendoekjes een dag voor aankomst van uw gasten wassen – zo ruikt alles fris.
 

Een plaats voor kleding

Slechts enkele mensen leven graag uit hun koffer, waarvan de binnenkant al snel overgaat in een verkreukelde chaos. De meeste mensen waarderen het daarentegen zeer wanneer ze kleren en dergelijke in een lege kast of garderobe kunnen ophangen. Geef uw gasten ruimte voor alles wat ze meenemen. Leeg de garderobe in de logeerkamer inclusief laden en hang een aantal mooie hangers voor uw bezoek. Heeft u minder ruimte, reserveer dan een mooie garderobe, een mobiele garderobe of een paar haken aan de muur of deur. Tip! Reserveer een opslagruimte voor koffers en tassen, zodat uw bezoeker niet hoeft te bukken bij het uitpakken – bijvoorbeeld op een kleine tafel.
 

Een plek om voor jezelf te zijn

We zoeken vaak tevergeefs naar een rustige plek om te zitten en voor onszelf te zijn in de gastenkamers.Natuurlijk kunt u ook op het bed zitten – maar is het niet prettiger om uw schoenen op een comfortabele fauteuil aan te trekken? Om in een boek te bladeren? Om naar de mails te kijken? TV kijken? Of gewoon om te ontspannen? Als je genoeg ruimte hebt, ziet een kleine bank of gestoffeerde bank aan de voet van het bed er heerlijk huiselijk uit. Of u kunt een fauteuil ombouwen die ergens in uw appartement staat. Het belangrijkste is om een gezellige plek te bedenken waar uw gasten zich kunnen ontspannen en aan uw volgende activiteiten kunnen beginnen.

Tip! op Wonen.Sitey.nl vind je hier nog veel meer info over.

 

WLAN-toegangsgegevens

Het is super vervelend als je je mail wilt checken maar je eerst moet vragen om het WLAN-wachtwoord. Plak het WLAN-wachtwoord op een duidelijk zichtbare plaats, bijvoorbeeld aan de binnenkant van de deur of op de kast. Zo kunnen uw gasten met hun apparaten snel en eenvoudig toegang krijgen tot hun thuisnetwerk – en u bespaart uzelf zowel vervelende vragen als spelling.
 
Meer informatie die u kunt toevoegen:

  • Uw eigen contactgegevens
  • Belangrijke telefoonnummers voor het verblijf
  • Aanbevelingen voor sightseeing of restaurants (leuk om te hebben: een voucher)